LATEST NEWS

Πρώτα benchmarks για τη Radeon 8790M

Οι desktop κάρτες γραφικών κλέβουν συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας γιατί κινούνται στην αιχμή της τεχνολογίας, όμως οι εξελίξεις στο χώρο των mobile καρτών έχουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Η AMD ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη σειρά 8000M και το site Tom’s Hardware κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο mainstream chip 8790M, το οποίο προορίζεται για laptops μεσαίου κόστους. Οι ικανότητες του 8790M έχουν μεγάλη σημασία γιατί το συγκεκριμένο κύκλωμα γραφικών θα βρει θέση σε πολλά mainstream laptops μέσα στο 2013.

Τι έδειξαν λοιπόν οι μετρήσεις του Tom’s Hardware; Οτι το νέο chip της AMD έχει αρκετή ισχύ ώστε να εκτελέσει σύγχρονα games όπως το Far Cry 3 σε υψηλές αναλύσεις και low details, ή χαμηλότερη ανάλυση και high details. Καθόλου άσχημα! Για περισσότερες λεπτομέρειες και μετρήσεις, επισκεφθείτε το link που ακολουθεί:

AMD Radeon 8790M Performance Preview

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL