LATEST NEWS

[UPDATED] Dragon Age 3 το Νοέμβριο

UPDATE: Κατόπιν ανακοίνωσης της EA, το Dragon Age 3 τελικά θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου 2014 και όχι στις 7 Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ολα για καλό γίνονται…

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Κατόπιν αναμονής αρκετών μηνών και διαφόρων μικρών teaser από την ΕΑ, το Dragon Age 3: Inquisition βρίσκεται πλέον στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής του και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε με το ακόλουθο gameplay trailer, το οποίο δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τουλάχιστον στο τεχνικό τομέα, ενώ οι επιρροές από το Witcher είναι μάλλον εμφανείς.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

8 Comments

  1. Όσο με γοήτευσε το πρώτο, τούτο ‘δω βρωμοκοπάει “generic high fantasy” από χιλιόμετρα. Σκάιριμ παντού και ίσως, ίσως ν’ασχοληθώ σε τρελή έκπτωση αν διαβάσω τα καλύτερα. Η σειρά Dragon Age σε επίπεδο hype τουλάχιστον, έχει τελειώσει οριστικά για μένα. Δεν έχει καμία οπτική ταυτότητα το παιχνίδι, μέχρι και το δεύτερο με τα πασαλειμμένα γραφικά, καλύτερα τα κατάφερνε.

  2. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με κανένα Dragon Age ακόμα, αλλά λόγω εμπορικών πρακτικών και μόνο, δεν πρόκειται να στηρίξω την Bioware και την Electronic Arts, αγοράζοντας το παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Θα περιμένω review φυσικά, αλλά τα λεφτά μου θα τα δώσω αδιαμαρτύρητα στην CDProjekt.Η στάση τους απέναντι στον καταναλωτή, είναι πολύ πιο τίμια, και τα Witcher συνουσιάζουν και ραπίζουν.

  3. Ε ας είμαστε ειλικρινείς, και το Origins τίγκα στο κλισέ και την generic εμφάνιση ήτανε. Όλες οι φυλές είχαν την κλασική εμφάνιση, πανοπλίες, πόλεις, όπλα το ίδιο, Darkspawn = βλογιοκομένα Orc/gobilns, δράκοι για τελικά bosses, etc. Το DA II έκανε μια προσπάθεια να ραφινάρει κάπως το look απλά δεν είχε πλουραλισμό και έμπνευση να αναδείξει το στυλ του. Κρίμα που μαζί με το art-style (δείχνουν να) εγκαταλείπουν και τον αφηγηματικό προσανατολισμό του 2 όπου δεν προσπαθούσες να σώσεις για άλλη μια φορά τον γαλαξία αλλά να κάνεις την διαφορά στη μικρή γειτονιά του κόσμου που σου αναλογεί. Το 3 δείχνει επικό αλλά φοβάμαι μήπως παραείναι επικό και έχει πάλι story τύπου “βγαίνω παγανιά να τους φιλιώσω όλους για να κάνουμε μαζί ντου στους κακομούτσουνους” όπως στο Origins, στο ME 3 κτλ. Πάντως άμα οι companions αξίζουν θα το αντέξω.

  4. Συμφωνώ και επαυξάνω Αδερφέ Μαλαντρουά.

    Η τζενερικίλα του ένα ήρθε σε περίοδο RPG-ικής ανομβρίας και θεωρήθηκε “χαριτωμένη”. Και το παιχνίδι ήταν για 87-88% με το χέρι στην καρδιά. Το 2, αν και σωστά επιχείρησε να εστιάσει αλλού, στο τέλος, παρά κάποιες αναλαμπές, βούλιαξε κάτω από την προχειρότητα του gameplay και το πασάλειμα του φινάλε του. Από το τρίτο ειλικρινά δεν περιμένω τίποτε πια, είθε να εκπλαγώ ευχάριστα!

  5. το πρωτο θυμιζε αρκετα το neverwinter nights 2..σε καποια σημεια ηταν ισως και καλυτερο..το 2ο ηταν κονσολατο παιχνιδι…οπως βλεπω οτι θα ναι και το 3ο..κριμα..ενταξει βεβαια την μεγαλυτερη απογοητευση την ειχα φαει στο dungeon siege 3…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL