LATEST NEWS

Steam Greenlight: 100 καινούριοι τίτλοι!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα της υπηρεσίας Steam Greenlight, η εταιρία Valve προχώρησε χθες στην έγκριση 100 ολόκληρων τίτλων! Σε σχετικό blog post ο υπεύθυνος της Valve για το Steam Greenlight εξήγησε οτι η ενέργεια αυτή γίνεται κυρίως για τη δοκιμή στην πράξη των αλλαγών στις οποίες προχώρησε η εταιρία στις υποδομές του Steam, αλλαγές οι οποίες κατά τα φαινόμενα επιτρέπουν πλέον στη Valve να αυξήσει δραματικά τον αριθμό των εγκρινόμενων παιχνιδιών. Βεβαίως, προτού κανείς θεωρήσει οτι από εδώ και πέρα θα εισάγονται εκατοντάδες games με κάθε ανανέωση, το blog post διευκρινίζει οτι σε επόμενες εγκρίσεις ο αριθμός θα είναι μικρότερος. 

Σε κάθε περίπτωση τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους δημιουργούς των indie games που είχαν “βαλτώσει” για καιρό στο Steam Greenlight, αφού πλέον βλέπουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η αύξηση του αριθμού των εγκρίσεων θα σιγάσει την κριτική εναντίον του Steam Greenlight ή αν η υπηρεσία της Valve θα συνεχίσει να δέχεται τα βέλη όσων δεν καταφέρουν να μπουν στο Steam.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

  1. Για τους αμετανόητους Trekies :), Artemis Spaceship Bridge Simulator (”http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92994708″), (ΠΡΟΣΟΧΗ: οι στολές δεν περιλαμβάνονται στην αγορά του game :p:p)

    Και για μας τους αμετανόητους των Space Combat Games Salvation Prophecy (”http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92962546″)

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL