LATEST NEWS

Gameplay video από το Murdered: Soul Suspect

Η Square Enix δημοσιοποίησε το E3 demo του πολλά υποσχόμενου Murdered: Soul Suspect, το οποίο είναι αρκετά αποκαλυπτικό σχετικά με το gameplay του. Το video διαρκεί περίπου 25 λεπτά και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

Το παιχνίδι αναμένεται να εμφανιστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Αν και το trailer είναι αρκετά επεξηγηματικό παρέλειψαν να πουν ότι υπάρχει περιορισμός του ήρωα ως προς τα κτίρια που μπορεί να μπει. Δηλαδή αν ένα κτίριο δεν έχει σχέση με την υπόθεση δεν είναι προσβάσιμο. Εμένα δεν με ενοχλεί γιατί με αποτρέπει από το να βολοδέρνω σαν την άδικη κατάρα ψάχνοντας που πρέπει να πάω.
    Σεναριακά στην αρχή το παιχνίδι βασίστηκε στη σειρά ταινιών Die Hard, μετά σκέφτηκαν πως θα ήταν αν πέθαινε ο Bruce Willis και συνέχιζε ως φάντασμα. Οι ίδιοι οι δημιουργοί δήλωσαν πως έχουν δώσει έμφαση στο σενάριο και δεν έχουν προσθέσει κάτι που να επεμβαίνει στο ρυθμό του και να καθυστερεί την ροή.
    High hopes in this one…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL