LATEST NEWS

Μεγαλύτερο των 100GB θα είναι το Star Citizen

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε παρατηρήσει ότι το μέγεθος των PC games έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Πολλοί εκ των πιο πρόσφατων τίτλων “ζυγίζουν” 35-40GB, δίχως η εικόνα τους να είναι πάντα σε θέση να δικαιολογήσει το τεράστιο μέγεθός τους.

Ακόμη κι αυτά τα παιχνίδια όμως σύντομα θα φαντάζουν σχετικά… μικρά δίπλα στο πολυαναμενόμενο “Star Citizen” του Chris Roberts, το παιχνίδι που συγκέντρωσε κάτι παραπάνω από $2.000.000 στο Kickstarter, αλλά η χρηματοδότησή του έχει πλέον αγγίξει, σύμφωνα με το επίσημο site, τα (κρατηθείτε πολύ καλά) $75.000.000!!!! 

Μ’ αυτό το ιλιγγιώδες, πραγματικά ασύλληπτο, ποσό που έχει στη διάθεσή της η Cloud Imperium, δεν φαντάζει καθόλου παράξενος, ούτε και υπερβολικός, ο ισχυρισμός του ιδρυτή της, Chris Roberts, περί επιθυμίας του να δημιουργήσει όχι απλά ένα παιχνίδι, αλλά ένα ολόκληρο σύμπαν.

Το μέγεθος που θα καταλαμβάνει λοιπόν αυτό το σύμπαν στο PC μας πιθανότατα θα ξεπερνά, με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς, τα 100GB, ενώ τα patches που θα κυκλοφορήσουν στη συνέχεια θα ξεκινάνε από τα 6GB, δίχως ν’ αποκλείεται μερικά απ’ αυτά ν’ αποδειχθούν μεγαλύτερα των 20GB! Τα νούμερα είναι οπωσδήποτε μεγάλα, μη ξεχνάτε όμως ότι μιλάμε για ένα τεράστιο και τρομερά φιλόδοξο project, για ένα παιχνίδι που όταν με το καλό ολοκληρωθεί, αν κάτι δε πάει τελείως στραβά, δε θα μοιάζει μ’ οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι σήμερα όχι μόνο στην κατηγορία του, αλλά και στο σύνολο των video games.   

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL