LATEST NEWS

Καθυστέρηση για το STALKER 2

Χωρίς περαιτέρω γιατί και πως, λόγω των τραγικών γεγονότων των τελευταίων ημερών, η ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl “παγώνει” μέχρι νεότερας. Το βίντεο που ανέβασαν οι άνθρωποι της GSC Game World μιλάει από μόνο του:

 

Αρχική Είδηση: Τις τελευταίες ημέρες ακούγονταν κάποιες φήμες για πιθανή καθυστέρηση του πολυαναμενόμενου S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Εν τέλει, οι φήμες αυτές επαληθεύτηκαν, καθώς κατόπιν ανακοίνωσης της GSC Game World, το παιχνίδι χρειάζεται επιπλέον δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ποιότητας και δε θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2022, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε για αρκετούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα για τις 8 Δεκεμβρίου 2022, εφόσον φυσικά πάνε όλα καλά. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας μέσω του Twitter:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

16 Comments

  1. [USER=102682]@soad667[/USER] Είναι για να φαρμάρουμε το κρυπτονόμισμά μας, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στα πλήθη προς το παρόν. Εσύ πάτα πάνω σε ότι βρεις και μην ανησυχείς. Όταν κυκλοφορήσει το STALKER 2 θα ανταμειφθείς με ένα NFT ειδικά σχεδιασμένο για σένα ώστε να το φιγουράρεις στο METAragequit.

  2. [IMG]https://i.pinimg.com/originals/ff/9a/3c/ff9a3c5b50a4115b50a23a69dc8cd7b3.jpg[/IMG]

    Εντάξει, τουλάχιστον θα μπορώ να παίξω Metro Exodus με την άνεση μου, και εκείνοι θα μπορούν να το γυαλίσουν περισσότερο για να αποφευχθεί το προβληματικό launch του SoC.

  3. Προσωπικα πιστευω καλυτερα να βγει when its ready αν και κατι μου λεει πως πλεον οταν ενα παιχνιδι αργει να βγει δεν γλυτωνει ουτε day one patches ουτε day one crashes, bugs etc. Τουλαχιστον εχω αρκετα μεγαλο backlog να παιξω μεχρι να βγει και ελπιζω να ειναι περισσοτερο ετοιμο απο αλλα games της εποχης του…

  4. [QUOTE=”Falcongr, post: 589478, member: 104570″]
    Προσωπικα πιστευω καλυτερα να βγει when its ready αν και κατι μου λεει πως πλεον οταν ενα παιχνιδι αργει να βγει δεν γλυτωνει ουτε day one patches ουτε day one crashes, bugs etc. Τουλαχιστον εχω αρκετα μεγαλο backlog να παιξω μεχρι να βγει και ελπιζω να ειναι περισσοτερο ετοιμο απο αλλα games της εποχης του…
    [/QUOTE]

    Μακάρι αλλά όπως σωστά λες, ενίοτε οι καθυστερήσεις δεν επιλύουν το πρόβλημα. Πιθανώς το πραγματικό πρόβλημα (μιλώντας γενικά, όχι για το stalker) να είναι το γενικότερο mismanagement από τους επικεφαλής ή τον publisher.

  5. [URL unfurl=”true”]https://www.stalker2.com/de[/URL]

    Για να είμαι ειλικρινής μου πέρασε από το μυαλό να κάνω μια δωρεά στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για την υποστήριξη των Ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων, αλλά όσο οργισμένος και αν είναι κάποιος δεν πάει εύκολα το χέρι. Οι λόγοι ευνόητοι..

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL