LATEST NEWS

Costume Quest 2 φέτος τον Οκτώβρη!

Όσοι από εσάς δεν είχατε παίξει το εκπληκτικό RPG-lite της Double Fine, ακόμα και μετά τις αλλεπάληλες προσφορές-χώμα στις οποίες βγήκε τα τελευταία χρόνια, είστε απλά ασυγχώρητοι.

Ένα παιχνίδι-έργο αγάπης, με πολύ περισσότερα κοινά με το φετινό μας GOTY, South Park : The Stick Of Truth απ’όσα ενδεχομένως περιμένατε, το Costume Quest είχε συσπειρώσει έναν παθιασμένο πυρήνα οπαδώ οι οποίοι απαιτούσαν εμφατικά το sequel.

Η συμμορία του Schafer εισάκουσε τις προσευχές μας και το Costume Quest 2 θα είναι έτοιμο εγκαίρως για το φετινό Halloween. Και μπορεί Halloween να μη γιορτάζουμε στο χωριό μου, αλλά τα μερακλίδικα παιχνίδια τα αγαπάμε ιδιαιτέρως!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

7 Comments

  1. To bottom line ρε αδέρφια είναι να βγαίνουν ποιοτικοί τίτλοι. Από την στιγμή που δεν πληρώνω εγώ τα μύρια για να υποφέρω και να απογοητεύομαι, αφήνω την κάθε εταιρεία να βγάζει ό,τι θέλει. Και η φούσκα (γιατί τελικά περί φούσκας πρόκειται) του Broken Age, για 15 ντάλαρας (10 και κάτι ευρά) μια χαρούλα είναι, συμπαθέστατη. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως το Costume Quest 2 θα είναι απείρως διασκεδαστικότερο απ’ότιδήποτε έχουν ενδεχομένως στο μυαλό τους για το Act II του Broken Age.

    Aν έρθει “η μεγάλη επιστροφή” του παραδοσιακού adventure, θα έρθει από Γερμανία μεριά, make no mistake about that.

  2. Το θλιβερο ειναι πως κατι τετοιες εταιριες με κατι ξεπεσμενους τυπους σαν τον Schafer δημιουργουν ενα κλιμα μιζεριας, με εναλλακτικο στυλακι τυπου “δωστε μας λεφτα γιατι οι κακοι χαρτογιακαδες ειναι φτου κακα”. Και στηνονται κοινοτητες ολοκληρες γεματες κοροϊδα που τους δινουν. 2 γελοια kickstarter μεχρι στιγμης, 2 ελεεινα amnesia fortnite πως τα λενε στο Humble Store και ατελειωτο κλαψουρισμα για τα psychonauts, brutal legend κτλ.

    Και οχι, δεν λεω πως οι χαρτογιακαδες ειναι καλα παιδια, αλλα οταν μικρες εταιριες οπως η Klei κανουν αργα και σταθερα βηματα και καταληγουν να χεζουν παιχνιδαρες χωρις να γινονται ζητιανοι, τοτε αντε πνιξου ρε φιλε (οχι εσυ, ο Σεϊφερ).

  3. Και πάλι, προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα business practices του καθενός, μήτε και πιστεύω στην ρητορική του. Αν το προϊόν είναι καλό, θα πουλήσει. Αν δεν είναι, στα τάρταρα.Και αυτό ισχύει για όλους, από το Σάφερ μέχρι την CD Projekt Red.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL