LATEST NEWS

[UPDATED] Dark Souls 3 στον ορίζοντα

Update: Όπως σας είχαμε πει με απόλυτη σιγουριά, η κυκλοφορία του Dark Souls 3 επιβεβαιώθηκε και τοποθετείται για τις αρχές του 2016.

Αρχική είδηση: Όλοι έχουμε καταλάβει ότι η φετινή Ε3 θα έχει πολλές και μεγάλες συγκινήσεις. Ήδη η σχετική φημολογία επερχόμενων ανακοινώσεων έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον στα ύψη. Ένας ακόμη τίτλος που ανεβάζει το θερμόμετρο της αναμονής είναι το “Dark Souls 3”.

Σύμφωνα με το site VG247, η Namco αναμένεται ν’ ανακοινώσει το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της μεγάλης έκθεσης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστροφή του Hidetaka Miyazaki, ο οποίος υπήρξε υπεύθυνος για την ανάπτυξη του πρώτου τίτλου της σειράς, ενώ στο sequel ο ρόλος του είχε περιοριστεί σ’ απλή επίβλεψη της προόδου δημιουργίας.

Το Ragequit.gr, μέσα από επαφή με έγκυρη και πολύ καλά πληροφορημένη πηγή, είναι σε θέση να επιβεβαιώσει από σήμερα, 03/06, ότι το παιχνίδι όντως βρίσκεται υπό ανάπτυξη και η επίσημη ανακοίνωσή του είναι θέμα ημερών.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL