LATEST NEWS

Φήμη: Red Dead Redemption σε PC;


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Αν και είναι μάλλον πολύ καλό για να είναι αληθινό, στο γνωστό Windows Compatibilty Center εμφανίζεται μια καταχώρηση για την ύπαρξη PC έκδοσης του (μεγάλου καημού) Red Dead Redemption της Rockstar.

Φυσικά, όπως συνηθίζει τους τελευταίους μήνες η Rockstar, τίποτε δεν είναι επιβεβαιωμένο, ενώ ακόμα και η καταχώρηση αυτή μπορεί να είναι λανθασμένη. Λένε βέβαια πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι και σταυρώνουμε τα δάκτυλά μας προκειμένου η Rockstar να μας κάνει επιτέλους το χατίρι, έστω και τέσσερα χρόνια μετά.

Το link που αναφέρεται η συγκεκριμένη καταχώρηση, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

RDR WCM

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

25 Comments

  1. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε όλοι έτσι για αυτό το παιχνίδι. Ναι είναι γαμάτο, πολύ καλό. Σας κάνει όμως να το περιμένετε λες και είναι το καλύτερο παιχνίδι που υπάρχει. Κουλάρετε λίγο ωρέ!

  2. Δεχόμενοι την επιστημονική παραδοχή πως το να γίνεις καουμπόη είναι ο τελικός προορισμός του άντρα (και ο Γκέραλτ είναι ουσιαστικά ένας μεσαιωνικός καουμπόη, ιδιότητα καθαρά πνευματική όπως έχει αποδείξει ο Roland Deschain, που ουδεμία σχέση έχει με γελάδια), το Red Dead Redemption είναι ο αρτιότερος εξομοιωτής αυτής της αγνής ανδρικής θέωσης στον κόσμο.

    Ήτοι, Red Dead Redemption = Το Απόλυτο Τέλος Της Κοινωνικής Ζωής και αιώνια τιτανομαχία με το Witcher 3, δυο όψεις του ίδιου Υπεραντρίκιου Νομίσματος.

    Προσδοκούμε μέλλουσα ανακοίνωση και γκέημινγκ εγκλεισμόν εις τον αιώναν, αμήν.

  3. Ναι, δεν μας έφτανε που μας τα κάνανε τσουρέκια με το GTAV και την ανακοινώση που πάει από rumor σε rumor και φαίνεται να μη γίνεται ποτέ, κάναμε necro και τις φήμες για το RDR πάλι.

    In other news, GTA5 και RDR double pack και τα μυαλά στα κάγκελα, bitches!

  4. Borracho, τα εύσημα μου για την αναφορά στον Stephen King. Ψιλοάσχετο, αλλά ο Roland συνδέεται με τον μύθο του Αρθούρου, και το όνομα του μάλλον είναι εμπνευσμένο από τον ιππότη του οποίου ο θρύλος αποτέλεσε έμπνευση για τους paladin, τον Ρολάνδο. Οπότε συνδέεται με την αγαπημένη μου κλάση στα RPGs επίσης :D.

  5. ΒιΘεοφίλη μην με αρχίσεις καν για το τιτάνιο έπος του The Dark Tower, που κατ’εμε είναι η Μεγάλη Αφήγηση της γενιάς μας, ένα έπος που ξεπερνά κατά πολύ το “ασπρόμαυρο” και αρχετυπικό Lord of the Rings. Ο μύθος του Οπλοφόρου φυσικά και αντλεί εξίσου από Αρθουριανό θρύλο (η καταγωγή του Roland εντοπίζεται στον Arthur Eld, τον μυθικό “πατέρα” των Οπλοφόρων) όσο και από την πλούσια σπαγκέτι γουέστερν παράδοση όπως αυτή τελειοποιήθηκε δια χειρός Leone.

    RDR= Εξομοιωτής Deschain/Eastwood. Τέηκ μαχ μάνιζ εντ μάι σόουλ νάου.

  6. Άντε συγκεντρωθείτε ρε… Από την μία το RDR θα είναι το σούπερ ντούπερ best of the gaming chronicles παιχνίδι. Από την άλλη ο Άρχοντας είναι ασπρόμαυρος και αρχετυπικός.
    Μπου ρε! Κάτω το RDR! Μακριά από τα πισιά μας ρε. Ας βγάζουν γούστα μόνο οι κονσολάδες. Αυτό περιμέναμε για να σωθούμε.

    Ναι ναι ξέρω:
    /ignore Tsok
    /blacklist Tsok
    /ban Tsok

    ΠΑΟΚ ΡΕ!

    Εδιτ: Μου πάτησα και καρδούλα!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL