LATEST NEWS

To Football Manager 2013 συνεχίζει ακάθεκτο

SEGA και Sports Interactive ανακοίνωσαν με υπερηφάνεια οτι το Football Manager 2013, η τελευταία έκδοση του πιο δημοφιλούς football management game παγκοσμίως, κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις όλους τους προηγούμενους τίτλους της σειράς και να γίνει ο πιο επιτυχημένος εμπορικά τίτλος της Sports Interactive. Το αφεντικό της SI, Miles Jacobson, ανακοίνωσε ο ίδιος τα χαρμόσυνα νέα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ευχαριστώντας παράλληλα το κοινό της εταιρίας για τη στήριξή του. Το Football Manager 2013 κατάφερε να πετύχει στην αγορά λόγω της καλύτερης προστασίας από την πειρατεία (μέσω του συστήματος Steamworks) και των πολλών patches τα οποία κατάφεραν να επιλύσουν την πλειονότητα των αρχικών προβλημάτων. Όσο για το Football Manager 2014, τα μόνα πράγματα που γνωρίζουμε είναι οτι θα κυκλοφορήσει και για Linux, ενώ για πρώτη φορά το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο και στην ελληνική γλώσσα!

[Πηγή: Eurogamer]

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

  1. να πεταχτω καπου εδω σαν την τσουτσού και να πω οτι ΔΕΝ ειχε καλυτερη προστασια απ την πειρατεια, επειδη τα τζιμανια της S.I. ανακαλυψαν καποια καινουρια μεθοδο κλειδωματος. το ιντερνετ εχει βουηξει (μπορει να ειναι θεωρια συνωμοσιας, μπορει και οχι ομως) οτι ο μαιλς κι η εταιρεια εκαναν καποιου ειδους συμφωνια με τις πιο γνωστες ομαδες που σπανε παιχνιδια να μην το αγγιξουν μεχρι το τελος της ποδοσφαιρικης σεζον στην Αγγλια.
    την επομενη μερα της μαθηματικης κατακτησης της κουπας απ την μισητη man.u. (την δευτερη ομαδα της πολης, μετα την Σιτυ) εμφανιστηκε στα γνωστα σαιτς σπασμενο το παιχνιδι. μπορει να ειναι συμπτωση, μπορει και οχι. προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι καλυτερο απ το FM12, ωστε να δικαιολογουνται οι τοσο μεγαλες πωλησεις του και περιμενω μ ενδιαφερον το fm14 (οι παλιουρες ξερουν οτι τα fm ειναι σαν τα windows. οι εκδοσεις πανε μια καλη – μια ασχημη… 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL