LATEST NEWS

Επίσημη ανακοίνωση για το Exodus, το Action-RPG από πρώην μέλη της Bioware

Στα χθεσινά Game Awards 2023, είδαμε για πρώτη φορά το Sci-Fi Action-RPG, που ετοιμάζεται από την Archetype Entertainemt, ένα εσωτερικό studio ανάπτυξης παιχνιδιών της Wizards of The Coast. Το εν λόγω studio αποτελείται από πρώην μέλη γνωστών μας εταιριών, όπως η Bioware, Naughty Dog, 343 Industries κα.

Στο παιχνίδι έχουμε το ρόλο του Traveler, όπου αναλαμβάνουμε να βρούμε ένα νέο σπίτι για την ανθρωπότητα, καθώς η Γη έχει καταστραφεί και να επιβιώσουμε στο αχανές διάστημα. Το σενάριο ξεδιπλώνεται πάνω σε ένα original σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, όπου οι αποφάσεις μας θα έχουν επιπτώσεις σε μεγάλη κλίμακα. Οι δημιουργοί επίσης υπόσχονται AAA ποιοτικά στάνταρ, τόσο σε gameplay, όσο και στον τρόπο που παρουσιάζεται η ιστορία.

Μπορεί να είναι το Exodus ο τίτλος που θα καλύψει το κενό που άφησαν πίσω τους τα Mass Effect; Κανείς δεν το γνωρίζει, αλλά θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από αυτό.

Go to discussion...

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

1 comment

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL