LATEST NEWS

Νέες πληροφορίες για το Alaloth: Champions of The Four Kingdoms

Η Gamora Interactive που ευθύνεται για την ανάπτυξη του αρκετά υποσχόμενου Action – RPG, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την All in! Games, η οποία θα αναλάβει χρέη έκδοσης και διανομής και θα το ενισχύσει οικονομικά, ώστε να προστεθεί περισσότερο περιεχόμενο και να είναι γυαλισμένο κατά την κυκλοφορία του.

Το σύμπαν του Alaloth είναι fantasy επηρεασμένο από τα σκοτεινότερα χρόνια του Μεσαίωνα και το εικαστικό του θυμίζει κλασικά παιχνίδια του είδους όπως τα Divine Divinity και Revenant και η μάχη του παιχνιδιού είναι επηρεασμένη από τη σειρά Souls της From Software, προσφέροντας μεγαλύτερη πρόκληση από το μέσο όρο των παιχνιδιών της κατηγορίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη δημιουργία του lore έχει συμμετάσχει ο Chris Avellone, κάτι που πλέον δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, αφού ο ταλαντούχος δημιουργός, από τη στιγμή που έφυγε από την Obsidian Entertainment, έχει αφήσει το στίγμα του σε διάφορα παιχνίδια, από άλλα RPG μέχρι και… Puzzle – Platform.

Το Alaloth – Champions of The Four Kingdoms αναμένεται να γίνει διαθέσιμο εντός της επόμενης χρονιάς, ενώ η All in! Games θα δείξει περισσότερο υλικό στην PAX East τον προσεχή Φεβρουάριο.

https://www.youtube.com/watch?v=SPnH8tU5RhA

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL