LATEST NEWS

[UPDATED] Kickstarter καμπάνια για το The 13th Doll

Update: Η καμπάνια έχει ήδη εξασφαλίσει $55.000 στους δημιουργούς του παιχνιδιού, ξεπερνώντας μ’ ευκολία τον στόχο των $40.000 και ήδη ανακοινώθηκε ότι ο Robert Hirschboeck συμφώνησε να επαναλάβει τον ρόλο του ως Henry Stauf. Τι να σκέφτονται και να νιώθουν άραγε οι άνθρωποι της Trilobyte Games;

Αρχική είδηση: Αυτό που συμβαίνει με το “The 7th Guest” και τους διαδόχους του αρχίζει να έχει πολλή πλάκα. Όπως πιθανώς θα θυμάστε, η Trilobyte Games προέβη σε δύο απόπειρες χρηματοδότησης απ’ το κοινό (δείτε εδώ και εδώ), προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το “The 7th Guest 3-The Collector”. Αμφότερες πέσανε στο κενό, μ’ αποτέλεσμα η εταιρεία του Charlie McHenry να στραφεί στην επανακυκλοφορία του πρώτου τίτλου σε android συσκευές, δίχως να προβαίνει, εδώ και καιρό, σ’ ανακοινώσεις αναφορικά με την τύχη του τρίτου μέρους της σειράς.

Κάπου εδώ έρχεται να μπει σφήνα η Attic Door Productions, μία εταιρεία που αποτελείται από φανατικούς φίλους του παιχνιδιού της Trilobyte Games και να διεκδικήσει με τη σειρά της χρηματοδότηση προκειμένου να μας δώσει τον πνευματικό διάδοχο του “The 7th Guest”! Βέβαια, για να μην αδικούμε την Attic Door Productions, οφείλουμε να πούμε ότι ο σχεδιασμός του “The 13th Doll” έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Ενδεικτικό είναι το παρακάτω, προ οκταετίας (!) video που υπάρχει στο Youtube

 

που μαρτυρά ότι η ιδέα δημιουργίας του, σε πολύ διαφορετική μορφή ασφαλώς, είχε συλληφθεί πολύ πριν γίνει “μόδα” το Kickstarter.

Όπως και να έχει, η δεκαμελής ομάδα της Attic Door Productions φιλοδοξεί να συγκεντρώσει το ποσό των $40.000, ώστε να είναι εφικτή η ολοκλήρωση του “The 13th Doll”, το οποίο και αναμένεται να μας έρθει τον Ιανουάριο του 2016. Μία ματιά πάντως στην Kickstarter σελίδα του μαρτυρά πόσο κοντά βρίσκεται στο πνεύμα του αρχικού τίτλου, δικαιολογώντας έτσι και τ’ ότι έχει ήδη συγκεντρώσει το ήμισυ του επιθυμητού ποσού. Όποιος ενδιαφέρεται να το στηρίξει μπορεί να ψηφίσει και στην Steam Greenlight σελίδα του.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL