LATEST NEWS

H Nvidia ανακοίνωσε το Half-Life 2 RTX

Νέες δόξες για το HL2

Στα πλαίσια της Gamescom που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Γερμανία, η Nvidia ανακοίνωσε το νέο project που θα βασίζεται στα εργαλεία RTX Remix και αυτή την φορά είναι ένα remaster του Half-Life 2.

Σύμφωνα με την Nvidia το development θα αναλάβει η Orbifold Studios, μία σύμπραξη κορυφαίων modders του Half-Life 2. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το λουκ του παιχνιδιού βελτιώνεται δραματικά με πλήρες ray-tracing και καινούρια textures και materials, ενώ θα υποστηρίζονται φυσικά όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες της Nvidia ( DLSS3, Reflex, RTX IO κλπ). Περισσότερες λεπτομέρειες και συγκριτικές εικόνες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό blog που αναρτήθηκε στο site της Nvidia.

Go to discussion...

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

2 comments

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL