LATEST NEWS

Ragequit.gr April Fools Recap

Γιορτάζοντας την άφιξη του Απρίλη, η ομάδα του ragequit ήταν ιδιαίτερα παραγωγική στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων, για την παραπλάνηση της αξιαγάπητης κοινότητας μας (άλλωστε έχει και την πιστοποίηση του Στέφανου Κουτσούκου)! Ας κάνουμε μία σύντομη ανασκόπηση των αποπειρών να σας παιδέψουμε την πρώτη του Απρίλη!

Τα ηνία ανέλαβε από νωρίς ο Αλέξανδρος «Admiral» Γκέκας, με την παραγωγή μίας σειράς εξωφρενικών ειδήσεων, μερικές εκ των οποίων ίσως να θέλαμε να είναι αληθινές. Κατά τα λεγόμενά του, η Valve αγόρασε την Nintedo, η ΕΑ έκανε μεταστροφή στη DRM πολιτική της, οι υπεύθυνοι για το Call of Duty έπειτα από τόσα χρόνια αποφάσισαν ότι το παιχνίδι χρειάζεται kickstarter ενώ τέλος παρέδωσε και την είδηση της celeb στήλης μας πώς Μάνος Καρκαλέμης και Stefan “el Borraχo” Koutsoukos μας αφήνουν για τη Γη της Επαγγελίας και την ηθοποιία.

Τα ενδοτρολερά στοιχεία μεταξύ των συντακτών συνεχίστηκαν με τον Παύλο Γεράνιο να κάνει αποκαλύψεις γύρω από την καριέρα του Βασίλη Ξερικού στο τραγούδι. Νωρίτερα ο ίδιος σε μία trollinception έμπνευση είχε γράψει ένα κατεβατό κείμενο για την καινούργια αγάπη του Μάνου Καρκαλέμη γύρω από τα turn-based strategy, με τους περισσότερους από την κοινότητα να φτάνουν μόνο στο δεύτερο επίπεδο του prank in a prank in a prank. Τέλος η αποκάλυψη γύρω από το καινούργιο πόστο του Admiral σε γνωστή εταιρεία προβλήθηκε από τον Στέφανο Κουτσούκο, ο οποίος παρά το γεμάτο αγάπη post του νωρίτερα μέσα στην ημέρα, δεν άντεξε!

Τέλος ο Βασίλης Ξερικός ανακοίνωσε τα πρόσφατα βραβεία αθλητισμού γύρω από το μπάσκετ ragequit.gr. Ως ανταμοιβή για την υπομονή της κοινότητας για τα αίσχη μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το διαγωνισμό για το Shogun 2: Total War Gold Edition. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πώς ευχόμαστε να το διασκεδάσατε όσο και εμείς (και ο vlasis_borachos). Και του χρόνου!

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL