LATEST NEWS

Trailer για το Grid 2

Με τις κυκλοφορίες στην κατηγορία των racing games το τελευταίο διάστημα να είναι από ελάχιστες μέχρι μηδαμινές , οι απανταχού φίλοι των σχετικών παιχνιδιών περιμένουν το Grid 2 σαν το μάννα εξ’ ουρανού.

Ένα νέο, μικρής διάρκειας, trailer, στο οποίο φιγουράρουν ορισμένα μοντέλα της BMW, όπως οι BMW E30 M3 Sport Evolution, BMW 1 Series M Coupe, BMW M3 Coupe και BMW Motorsport 320 TC έρχεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον μας για τον τίτλο, η κυκλοφορία του οποίου απέχει πλέον κάτι περισσότερο από έναν μήνα.

Δείτε το και πείτε μας τη γνώμη σας:

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Επειδή δεν έτυχε να πέσει στα χέρια μου ακόμα (μάλλον έχει πέσει, αλλά δεν έχω σχοληθεί ακόμα) κάποιο παιχνίδι της σειράς GRiD, θεωρούνται κάτι κοντινό σε Driving Simulator; Αν ναι, νομίζω πως αυτό το trailer με απογοήτευσε, από άποψη physics. Μου φαίνεται τελείως λάθος η συμπεριφορά, και το στρίψιμο, πολύ “fake”.

  2. Μόρτη, δεν ξέρω για το 2ο (αν και μάλλον καλό θα είναι) αλλά το πρώτο είχε ίσως το καλύτερο μοντέλο ζημιών σε racing, επίσης ήθελε καλά αντανακλαστικά για να κρατήσεις το αμάξι εντός πορείας μετά από σύγκρουση με αντίπαλο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL