LATEST NEWS

No Game’s Review

Οι περισσότεροι game publishers και η συντριπτική πλειοψηφία των indie game developers ανταποκρίνονται θετικά στα αιτήματα του ειδικού τύπου για την παροχή review code. Η πολύχρονη πλέον εμπειρία του συντακτικού δυναμικού του site στην κάλυψη του PC gaming μας έχει διδάξει οτι η έλλειψη διαθεσιμότητας review code για ένα παιχνίδι έχει σπανίως σχέση με την αδυναμία κάλυψης των αναγκών του τύπου – άλλωστε είναι αστείο να μιλάμε για ζητήματα διανομής και διαθεσιμότητας στην εποχή της ψηφιακής διανομής. Το αίτημα τόσο του Ragequit.gr όσο και πολλών άλλων sites που καλύπτουν το PC gaming για την παροχή PC review code για το παιχνίδι No Man’s Sky παραμένει για την ώρα αναπάντητο, επομένως δεν πρόκειται να δείτε σύντομα review για το παιχνίδι από το αγαπημένο σας site, χωρίς αυτό να αποτελεί δική μας ευθύνη.

Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η έκδοση για PC κατά τη στιγμή του launch, με τεράστια προβλήματα stuttering και χαμηλά framerates ακόμα και σε ισχυρά μηχανήματα, καθώς και η χλιαρή υποδοχή του No Man’s Sky από την πλειοψηφία του τύπου, αποτελεί ίσως μία ένδειξη για τους λόγους που οδήγησαν την Hello Games σε αυτή την απόφαση. Για την ώρα συστήνουμε στο κοινό μας προσοχή. Η όποια απόφαση αγοράς θα πρέπει να ληφθεί μόνο εφόσον ο αναγνώστης βεβαιωθεί οτι πρώτον τα τεχνικά προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί και δεύτερον οτι το παιχνίδι καλύπτει τις προσδοκίες του. Εφόσον η εταιρία αποφασίσει να προχωρήσει στη χορήγηση PC review code τότε ασφαλώς θα παρουσιάσουμε τον τίτλο και θα τον κρίνουμε για όλα τα θετικά και αρνητικά του στοιχεία, ώστε ο αναγνώστης του Ragequit.gr να έχει πλήρη εικόνα για την ποιότητα του παιχνιδιού πριν δαπανήσει τα χρήματά του. 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

7 Comments

  1. Τα βλέπω, ΠλουΤράιπ.

    Το παρόν αντικείμενο αναρτήθηκε προς ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού, καθώς, πριν την κυκλοφορία του Deus Ex: Mankind Divided, το No Man’s Sky ήταν ο πλέον πολυδιαφημισμένος τίτλος του καλοκαιριού και θεωρήσαμε σκόπιμο να ενημερώσουμε πως δεν θα παρουσιαστεί μέσω του Ragequit.gr λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος για κάτι τέτοιο από πλευράς του εκδότη του.

    Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα ενός διαδικτυακού μέσου αυτή η άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους αναγνώστες. Σπουδαίο πράγμα, έτσι; Ειδικά όταν οι τελευταίοι πραγματικά νοιάζονται το μέσο και αγωνιούν για τα κρυφά νοήματα των αναρτώμενων news items.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL