LATEST NEWS

Ετοιμο το Might & Magic 10

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των “παραδοσιακών”, πρώτου προσώπου, RPG’s, καθώς το νεότερο μέλος μιας από τις μακροβιότερες σειρές RPG παιχνιδιών Might & Magic αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Ιανουαρίου 2014, μετά από μια περίοδο μηνών σε Early Access στάδιο.

Το Might & Magic X: Legacy αναπτύχθηκε από το indie studio Limbic Entertainment για λογαριασμό της Ubisoft και αποτελεί μια πραγματικά old-school εμπειρία, με το κλασικό tile-based gameplay (που αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία πριν από ενάμιση χρόνο περίπου το Legends of Grimrock), τη δημιουργία custom party, turn based μάχες, σύστημα skills παρόμοιο με αυτό των πολύ επιτυχημένων Might & Magic 6 & 7 και φυσικά άπειρο “ψωμί” για εξερεύνηση.

Στο αρκετά ενδιαφέρον developer diary video που ακολουθεί, θα μπορέσετε να πάρετε και μια γεύση από το gameplay του παιχνιδιού.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments