LATEST NEWS

Έρχεται το νέο Silencio 452 από την Cooler Master

 

H Cooler Master ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου midi tower με το όνομα Silencio 452.
Τα προϊόντα της σειράς Silencio διακρίνονται για τις ηχομoνωτικές τους ιδιότητες και το 452 δεν αποτελεί εξαίρεση αφού τα πολλαπλά αφρώδη φίλτρα, οι αθόρυβοι ανεμιστήρες και οι ελαστικές βάσεις του, εξασφαλίζουν συνολικά ήσυχη λειτουργία.
Το 452 διαθέτει διπλή USB 3.0 υποδοχή και SD card reader, υποστηρίζει ΑΤΧ και mATX, προσφέρει χώρο για δύο οπτικά drives, 6 οδηγούς των 3,5 ιντσών,2 των 2,5 ιντσών και μπορεί να φιλοξενήσει κάρτες γραφικών μέχρι τα 386mm μήκος (η Radeon 7990 φτάνει τα 305mm). Αν και η CM με τη σειρά silencio εστιάζει στην ηχομόνωση, δεν έχει αμελήσει τη ροή αέρα. Έτσι λοιπόν το 452 διαθέτει θέση για 2x120mm ανεμιστήρες μπροστά και έναν των 120mm πίσω. Το 452 αναμένεται στην αγορά μας εντός του Ιανουαρίου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής γύρω στα 65 ευρώ.

Βασίλης Ξερικός

Γεννημένος στην Αθήνα το 1979. Gamer εξ απαλών ονύχων, η πρώτη μου επαφή με το σπορ έγινε με έναν κλώνο του Pong σε προσχολική ηλικία.  Αν και πιστός χρήστης PC από to 1989 και την εποχή των XT έχουν περάσει από την κατοχή μου και διάφορες κονσόλες (Atari 2600, διάφορες Sega, σειρά των Playstation κλπ) ενώ η εισαγωγή μου στην gaming δημοσιογραφία έγινε μόλις το Γενάρη του 2012 και το PC Master. Παλαίμαχος των adventures, πλέον μοιράζω τον gaming χρόνο μου μεταξύ MMO, RPG (κάθε είδους) και Shooters. Email:  [email protected] Follow me: Facebook | Twitter | SteamID: Kuivamaa

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL