LATEST NEWS

28 Μαρτίου το MXGP-The Official Motocross Videogame

Λοιπόν, οι Ιταλοί της Milestone είναι μία πραγματικά πολύ ιδιαίτερη περίπτωση! Έχουν αποκτήσει τα επίσημα δικαώματα για πάσης φύσεως παιχνίδια από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως τα SBK, WRC, MotoGP, αλλά και MX.

Όσον αφορά στο τελευταίο, μετά το προπέρσινο MUD: FIM Motocross World Championship, η Milestone, επαναποκτώντας την επίσημη άδεια χρήσης ονομάτων αναβατών και εταιρειών, αλλά και λογοτύπων, από το πρωτάθλημα του πολύ θεαματικού αυτού σπορ, θα κυκλοφορήσει το MXGP-The Official Motocross Videogame, που ουσιαστικά είναι μία μετονομασία του MUD.

Αυτό που προξενεί εντύπωση με τη Milestone είναι ότι ενώ σε όλα τα παιχνίδια της από άποψης ποιότητας κινείται σε μέτριο και άνω επίπεδο, δε καταφέρνει σε κανένα να επιτύχει τη μεγάλη καταξίωση που διακαώς ψάχνει εδώ και πολλά χρόνια, παρά αρκείται σε μικροβελτιώσεις, ενώ ενίοτε παρουσιάζει και χειρότερο αποτέλεσμα σε σχέση με εκείνο κάποιας προηγούμενης χρονιάς.

Λέτε να επιτύχει φέτος να αποσπάσει υψηλές κριτικές, με το επίσημο παιχνίδι για το Motocross; Σε ενάμιση μήνα από σήμερα θα είμαστε σε θέση να το διαπιστώσουμε.

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL