LATEST NEWS

Ξεκίνησε η beta του MU Legend

Θυμάστε το MU Online; Το παιχνίδι που άνθησε στην Ελλάδα ταυτόχρονα με το Lineage 2, λόγω των private servers γνωστών αλυσίδων internet cafe; Για όσους δε το θυμούνται ή δεν έτυχε να ασχοληθούν μαζί του, το MU είναι ένα fantasy hack ‘n’ slash MMO RPG από την Webzen. Σήμερα λοιπόν, πολλά χρόνια μετά, ξεκίνησε η παγκόσμια closed beta του MU2, ή πιο σωστά, του MU Legend. Φαίνεται πως έχουμε αρκετές αλλαγές στο interface, στους ήρωες και τα skills τους, ενώ το παιχνίδι φαίνεται και αρκετά πιο “σκοτεινό”. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Νίκος Τσοκτουρίδης

Ο Νίκος, καπετάνιος στο επάγγελμα, δαμάζει τα κύματα παίζοντας games. Έχει ένα μεγάλο όνειρο: Να μεταδώσει στον Τσοκ Τζούνιορ την αγάπη του για το PC Gaming, τον ΠΑΟΚ και το Ragequit. Email: [email protected] - Steam | Facebook  

4 Comments

  1. Άστα να πάνε, το 2001 θυμάμαι να παίζω. Είχαμε κάνει μέχρι και κοπάνα από το Λύκειο μια φορά 6-7 άτομα για να πάμε να παίξουμε MU σε νετ καφέ επειδή έτρεχε ένα event όπου spawnαραν παντού “χρυσοί δράκοι” που έριχναν σπάνιο loot και έπρεπε να το προλάβουμε. Αθώα χρόνια Κορεατικού grinding.

  2. Νταξ, η δικιά μου παρέα κυρίως με Lineage ασχολήθηκε, αλλά το είχα δοκιμάσει και αυτό λίγο, δεν με συγκίνησε όμως. Νομίζω είχα δει ήδη το WoW σε private server, και με ξένισε το ότι, τουλάχιστον ο client που δοκίμασα εγώ, είχε κάποια εικονίδια κλεμμένα από άλλα παιχνίδια.

  3. Γατάκια είστε… η καρτα μου στο νετ καφε που πηγαινα ειχε γραψει πανω απο 1500 ωρες, μεχρι που ξεκινησα να δουλευω εκει οποτε και εγραφα καθημερινα 15ωρα στο παιχνιδι. Παιζαμε τοτε στον server των The Web που λεγοταν The Game. Μακραν ο καλυτερος ελληνικος σερβερ και απο τους καλυτερους παγκοσμιως.

    Ειχαμε κανει meetings με παιδια απο αλλα μερη, γνωριμιες, κοντρες κλπ αφου η παρεα μου, ημασταν αναμεσα στην ελιτ του σερβερ. Μεσα στα 2-3 καλυτερα guilds.

    Καποια στιγμη ξεκινησαν οι κλεψιες και αρχισαμε να ξενερωνουμε σιγα σιγα. Ειχα βαλει key logger σε ολα τα pc και ηξερα τους κωδικους πανω απο 50 ατομων για να μπαινω βλεπω ποιος εκλεψε ποιον κλπ. Εκανα και τα δικα μου πλιατσικα που κ που.

    Θυμαμαι εναν τυπο που γυρισε ολη την Ελλαδα για να γνωρισει τους καλυτερους παικτες του σερβερ και οταν ηρθε στο χωριο του κλεψαμε το account.

    Στο μεγαλο διαλλειμα στο σχολειο, ειχε Blood Casttle ή το αλλο το event που δεν θυμαμαι πως το λεγανε, οποτε ολοι καβαλουσαμε μηχανακια και τρεχαμε στο καφε να προλαβουμε. Οταν πια επιασα δουλεια στο καφε παντα ενας απο εμας δε πηγαινε σχολειο και καθοταν στο μαγαζι (εδινα τα κλειδια, το αφεντικο ηταν παντα σαλονικη) και εβαζε τους παικτες μας afk με σφινομενη τη καρτα μας στο δεξι κλικ για να κανει το skill και να μαζευουμε exp. Εκεινα τα spots στην icarus ηταν σχεδον παντα δικα μας. Πληρωσαμε δυο πιτσιρικια να κανουν ξωτικα για να μας bufαρουν μεχρι που τελικα φτιαξαμε και τα δικα μας. Εχω να γραψω ιστοριες απο δαυτο…χιλιαδες πραγματικα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL