LATEST NEWS

Το Dark Souls αποκτά Steamworks

Κατά γενική ομολογία, η PC έκδοση του πρώτου Dark Souls: Prepare To Die Edition ήταν επιεικώς τραγική και χάρη στον διάσημο πια χρήστη Durante, το παιχνίδι κατόρθωσε να αποκτήσει μια αρκετά πιο playable μορφή. Από τον επόμενο μήνα θα έχουμε ένα μπελά λιγότερο στο κεφάλι μας, καθώς η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το ανεκδιήγητο Games for Windows Live πετιέται στα σκουπίδια και στη θέση του μπαίνει το Steam.

Χωρίς να δοθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, το Dark Souls θα βρίσκεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε μεταβατικό στάδιο, όπου οι χρήστες με κλειδιά GFWL θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο Steam, μαζί με τα Saves και τα Achievements τους. Αν το χρονικό διάστημα αυτό περάσει, τότε και πάλι είναι εφικτή η εξαργύρωση των κλειδιών, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εγγύηση για το τι θα απογίνουν τα δεδομένα.

Εχετε το νου σας λοιπόν για τις επίσημες ημερομηνίες και ετοιμαστείτε για δεύτερο (ή και τρίτο, τέταρτο…) γύρο!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL