LATEST NEWS

Diablo III: Reaper of Souls Feature Video

Update 2: Fixed thanks to Brian O’ Connor!

Update: Από ότι φαίνεται το βίντεο ξέφυγε από τα μπουντρούμια της Blizzard, και εμείς ήμαστε υπερβολικά γρήγοροι στο να το διακινήσουμε! Μία μέρα και κάτι ψιλά υπομονή, μέχρι να το ξεκλειδώσει η εταιρεία λοιπόν.

Η Blizzcon 2013 απέχει μόνο μία μέρα και είμαστε έτοιμοι για τις ανακοινώσεις της Blizzard γύρω από τις περισσότερες αναμενόμενες κυκλοφορίες της. Ιδιαίτερη προσμονή υπάρχει και για το Diablo III, για να δούμε αν θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα της πρώτης κυκλοφορίας με την έλευση του Reaper of Souls expansion. Το βίντεο που ακολουθεί κάνει ένα μικρό tease στις καινούργιες προσθήκες που έρχονται στον τίτλο. Μετά από μία γρήγορη ματιά μπορούμε να πούμε πώς ίσως επιτέλους να μπαίνει το νερό στο αυλάκι!

 

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

5 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL