LATEST NEWS

Έτοιμη η PC έκδοση του Helldivers

Aν και η συντριπτική πλειοψηφία των game genres έχει επαρκή εκπροσώπηση στα PCs, τα top-down shooters ομολογουμένως εξακολουθούν να υστερούν, φαντάζοντας ως μία μάλλον ξεχασμένη κατηγορία παιχνιδιών.

Φαίνεται όμως ότι και αυτή η κατάσταση πρόκειται ν’ αλλάξει, αφού σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τη μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα των μηχανημάτων της Sony, το “Helldivers”, μαζί με τα 3 DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Με local co-op αλλά και multiplayer δράση, οι PC gamers θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τη δική τους μάχη υπεράσπισης της γης στον διαγαλαξιακό πόλεμο που λαμβάνει χώρα στο “Helldivers”. Οι developers της ArrowHead Studios υπόσχονται πληθώρα επιλογών στα γραφικά και πλήρως παραμετροποιήσιμο χειρισμό, καθιστώντας ξεκάθαρο ότι δε θα πρόκειται για πρόχειρο και βιαστικό port, ούτως ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κοινού. Σπεύδουν δε να τονίσουν ότι είναι χαρά τους να επιστρέφουν, με τον τέταρτο αυτό τίτλο τους, στην πλατφόρμα απ’ την οποία ξεκίνησαν το 2011 με το “Magicka”.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL