LATEST NEWS

Όταν το Sin City συνάντησε το Constantine…

Είναι ένα νέο third person shooter, αναπτύσσεται από την εταιρεία PardisGame κι έχει σαφείς επιρροές από τις ταινίες Sin City και Constantine. Αυτή είναι, σε πολύ γενικές γραμμές, μία πρώτη περιγραφή που ταιριάζει στο The Dark Phantom, του οποίου οι δημιουργοί δηλώνουν ότι έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα του story και της ατμόσφαιρας.

Χωρίς να το κρύβει, το παιχνίδι έχει “κλέψει” ιδέες και χαρακτηριστικά από άλλους τίτλους, όπως το covering system και την απεικόνιση μέσω της “over-the-shoulder” κάμερας, ενώ διαθέτει αντιπάλους που επίσης θα χρησιμοποιούν την cover τεχνική, αλλά και θα συνεργάζονται μεταξύ τους για να βγάλουν τον ήρωά μας από τη μέση.

Το πρόβλημα του παιχνιδιού, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, έχει να κάνει με τα γραφικά του, που, όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer που ακολουθεί, φαντάζουν αρκετά ξεπερασμένα. Μάλλον ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα ανάπτυξης στο να τρέξει μία Kickstarter καμπάνια, με στόχο τη συγκέντρωση τουλάχιστον $ 50.000, κάτι όμως που δείχνει ότι δε θα είναι και τόσο εύκολο.

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL