LATEST NEWS

Νέο FPS στο σύμπαν του Warhammer 40.000

Η Focus Home Interactive μέσω ενός αρκετά εντυπωσιακού trailer, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ενός νέου FPS που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Warhammer 40.000.

Το Necromunda: Hired Gun, όπως θα τιτλοφορείται, είναι ένα φρενήρες και υπέρ-βίαιο FPS που μοιάζει να έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από τον καταιγιστικό ρυθμό του πρόσφατου Doom Eternal, αλλά και λίγη από την τρέλα του Ghostrunner.

Το παιχνίδι υπόσχεται αρκετή ποικιλία στον τρόπο προσέγγισης των εκάστοτε καταστάσεων, καθώς ο ήρωας έχει τη δυνατότητα να περπατά για μικρό χρονικό διάστημα πάνω σε τοίχους και να χρησιμοποιεί διάφορα gadgets (όπως το grappling hook). Ταυτόχρονα έχει πάντα δίπλα του το πιστό cyber-σκυλί του (ράτσας mastiff), το οποίο με τη σειρά του μπορεί να προειδοποιήσει ή/και να βοηθήσει σε δύσκολες περιπτώσεις. Εκτός των άλλων, θα υφίσταται και ένα levelling σύστημα, το οποίο θα είναι άμεσα συνυφασμένο με το κυνήγι επικηρυγμένων.

Όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα και θα είμαστε σε θέση να μάθουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σε λίγους μήνες από τώρα και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου 2021.

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

10 Comments

  1. Necromunda από τις λίγες φάσεις του 40Κ universe που συμπαθώ, αν και το tactical παιχνίδι που έβγαλαν πρόσφατα ήταν απογοήτευση. FPS δεν με τρελαίνουν τόσο αλλά το Ghostrunner που έπαιξα πρόσφατα είχε φάση. Γενικά συγκρατημένη αισιοδοξία.

  2. Δεν ξεκινάει και πολύ καλά η φάση. Μπουκωμένο το shotgun, σαν αεροβόλο ακούγεται κι όχι σαν κάτι πιο χορταστικό. Για να μην πω για τα οπτικά αποτελέσματα της χρήσης του που θα τα περίμενα πιο εντυπωσιακά. Boltgun το δέχομαι, αν και θα εκτιμούσα double-blast εφέ στον ήχο του με βάση το πώς θεωρητικά λειτουργεί το ammunition του. Το autopistol είναι ίσως το μόνο τίμιο.

  3. Η σχετικά χαμηλή τιμή του δείχνει ότι δεν προορίζεται για ΑΑΑ τίτλος, οπότε [U]κάπως[/U] δικαιολογούνται όλα αυτά που αναφέρεις.

    Έχουν όμως στη διάθεσή τους και αρκετές εβδομάδες για να βελτιώσουν τα όποια μειονεκτήματα έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL