LATEST NEWS

Diablo 3 PVP: Tου χρόνου…

Και το δράμα γύρω από το PvP σκέλος του Diablo 3 καλά κρατεί… Σύμφωνα με το PVP Blog που ανέβασε επιτέλους η Blizzard, το πολυαναμενόμενο PvP Update θα κυκλοφορήσει τελικά του χρόνου, αλλά σε αυτό το Update ΔΕΝ θα περιέχεται εν τέλει η δυνατότητα για Team Deathmatch, καθώς, σύμφωνα με το blog, δεν ικανοποιούσε τα standards των δημιουργών του και θα χρειαστεί να σχεδιαστεί ξανά από την αρχή!

Μετά την μη περίληψη PvP περιεχομένου στο αρχικό πακέτο του παιχνιδιού, η εταιρία μας διαβεβαίωνε πως το περιεχόμενο αυτό θα ήταν έτοιμο μέχρι το τέλος του 2012. Και τελικά το μόνο που λάβαμε ήταν…ένα blog post που μας λέει “sorry guys, Dueling από του χρόνου, Team Deathmatch…όταν και αν το ξαναφτιάξουμε από την αρχή lol“. Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.

Ένας από τους λόγους που το Diablo 3 λαμβάνει το “rage” μερίδας του κοινού είναι η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί γύρω από το ομιχλώδες PvP τοπίο του. Και ομολογουμένως η Blizzard δεν βοηθάει και ιδιαίτερα να εξευμενιστεί η οργή…

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

16 Comments

  1. Τι μακακιες που κανει αυτη η μπλιζαρντ… ενα πβπ της προκοπης ζητησαμε, αλλα αυτοι[δεν μιλαω για τους απλους εργαζομενους] το μονο που κανανε [ολο αυτο το διαστημα]ηταν να πινουν την σαμπανια τους και να σκεφτονται τροπους για να βγαλουν χρηματα απο τους γκαιμερς…. Απο’τι φενεται αυτη η εταιρια δεν νοιαζεται ποια για τον γκαιμερ, νοιαζεται για το ποσα 8α βγαλει

  2. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν αχολήθηκα καθόλου με αυτό το παιχνίδι.
    Έχω την κακιά συνήθεια όταν πληρώνω ολόκληρη την τιμή του παιχνιδιού, να παίρνω και το παιχνίδι ολόκληρο. Όχι ένα κομμάτι τώρα και το υπόλοιπο όταν δεήσει η εταιρία να το βγάλει……..

  3. Masterpiece δεν θα το έλεγα. Είναι χαλαρά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος και σίγουρα δεν του αξίζει το κράξιμο που έχει φάει από όλους.
    Τι πάει να πει παλιό expansion; Αρχαία μηχανή γραφικών;
    Γενικά υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα hate προς την Blizzard. Οπότε:
    http://mlkshk.com/r/2G9Q

  4. Δεν ανήκει στην Activision η Blizzard. Η μαμά εταιρεία της Blizzard (Vivendi) συγχωνεύτηκε με την Activision. Σε γενικές γραμμές είναι από τις πιο ισσοροπημενες συγχωνεύσεις, κανείς δεν απορρόφησε κανέναν αν και ξεκάθαρα το πάνω χέρι το έχει η Vivendi.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL