LATEST NEWS

Ride To Hell : Retribution στις 25 Ιουνίου

Ο τίτλος της Deep Silver εξέρχεται επιτέλους από το development hell και έρχεται μαρσάροντας ηρωικά στα PC μας στις 25 Ιουνίου. Ενώ το πρώιμο concept ήταν ένα επικό, open world action παιχνίδι το οποίο σκιαγραφούσε τη διαμάχη μεταξύ δυο αντίπαλων συμμοριών μοτοσυκλετιστών στη δεκαετία του ’60 (ήτει, απόλυτη ονείρωξη) το τελικό προϊόν διαφημίζεται ως ένα γραμμικό, υπερβίαιο brawler, με τα απαραίτητα “έφιππα” shootouts για αβάντα. Είναι και στο πάνω της η σειρά “Sons of Anarchy” οπότε η εταιρεία είπε να εκμεταλλευτεί το timing όσο προλαβαίνει. Το soundtrack τουλάχιστον, είναι αψεγάδιαστο.

Ενδεχομένως θα είναι φανταστικό, αν και το υπερ-cheesy, B-movie exploitation trailer του, θυμίζει περισσότερο παιχνίδι του 2005-06. 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL