LATEST NEWS

Οριστικό τέλος για το Street Fighter IV, έρχεται το V…

Είδαμε το Street Fighter IV, υποδεχθήκαμε και το Super Street Fighter IV Arcade, παίξαμε και το Ultra Street Fighter IV, ε, καιρός ήταν να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Yoshinori Ono, producer της Capcom, το Street Fighter V είναι ήδη υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC και PS4.

Το ενδιαφέρον είναι ότι θα δίνεται η δυνατότητα cross-platform ανταλλαγής…φιλοφρονήσεων, μ’ άλλα λόγια θα μπορεί ένας PC gamer να δείρει αλύπητα έναν PS4 κάτοχο. Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε περίπου θα μας έρθει το πέμπτο κεφάλαιο της διασημότατης fighting σειράς, αλλά ένα trailer που είδε πολύ πρώιμα το φως της δημοσιότητας μας δίνει μια ιδέα περί του περιεχομένου του.

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

  1. Δεν φαίνεται δραματικά διαφορετικό από το IV πάντως…σε έκπτωση θα ‘ναι λουκουμάκι για γιωτάδες σαν και του λόγου μου που απλά ευχαριστιούνται τον επί της οθόνης κακό χαμό, δίχως να δίνουν ιδιαίτερα σημασία στο πραγματικό gameplay ή την δυσκολία του παιχνιδιού 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL