LATEST NEWS

Summer Giveaway: The Incredible Adventures of Van Helsing (UPDATE)

Διαβάσατε το review (υποθέτουμε!), τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πέντε (5) ψηφιακά αντίτυπα (Steam) του καταπληκτικού action/RPG της Neocore Games, The Incredible Adventures of Van Helsing, λαμβάνοντας μέρος στο νέο μας διαγωνισμό.

 

Οι όροι συμμετοχής είναι γνωστοί: αφήστε ένα σχόλιο στο παρόν νέο, δηλώνοντας ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 07/08 και ώρα 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, όπου θα ανακοινωθούν και οι τυχεροί νικητές μέσω των comments.

Καλή επιτυχία!

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

72 Comments

  1. 5 αντίτυπα… 5 ΑΝΤΙΤΥΠΑ??????????? 5 ΑΝΤΙΤΥΠΑ??????????? 5 ΑΝΤΙΤΥΠΑ??????????? 5 ΑΝΤΙΤΥΠΑ??????????? 5 ΑΝΤΙΤΥΠΑ???????????
    Ντάξει ρε ‘σεις… Να δούμε πότε θα πετύχουμε και μεις κανα παιχνίδι που δεν έχουμε μπας και κερδίσουμε τίποτα… Έχουμε να κερδίσουμε από πέρυσι………………..
    :p

  2. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και οι νικητές που κερδίζουν από ένα Steam Key του Incredible Adventures of Van Helsing είναι οι εξής: malakemporas, c3rberoz, makelaris, ponykaigoiteia και Dusk. Οι νικητές θα λάβουν τα κλειδιά μέσω private message στο λογαριασμό τους που έχουν στο Ragequit. Συγχαρητήρια!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL