LATEST NEWS

[UPDATED] Οι νέοι drivers της AMD μαρτυρούν (;) την έλευση του DiRT 4

Update: Η φήμη επιβεβαιώθηκε και το επόμενο DiRT game, που τελικά δε θα φέρει τον τίτλο Dirt 4 αλλά DiRT Rally, είναι από σήμερα σε Early Access στάδιο. Το DiRT Rally περιλαμβάνει 17 αυτοκίνητα και 36 πίστες, που εκτείνονται από την Ελλάδα και το Μόντε Κάρλο μέχρι την Ουαλία. Είναι εμφανής η τάση επιστροφής της σειράς στα στοιχεία εκείνα που την κάνανε αγαπητή σε μεγάλη μερίδα του gaming κοινού, κάτι που μόνο ευχάριστο είναι.

Αρχική είδηση: Είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο να μαρτυριέται η έλευση ενός PC game από την database του Steam ή από καταχώρηση, υπό μορφή pre-order, σε κάποιο κατάστημα ψηφιακής ή μη διανομής (π.χ. Amazon). Αυτή τη φορά τη “ζημιά” στην Codemasters και το DiRT4 κάνουν οι νέοι 15.4 Beta Catalyst drivers της AMD. Στο release log που τους συνόδευε μεταξύ άλλων αναφέρονταν χαρακτηριστικά τα εξής:

New Crossfire Profiles for Dirt 4
Known issues: Dirt 4 – Poor performance may be experienced in some configurations

ενώ οι drivers περιλαμβάνουν game profile για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η AMD απομάκρυνε τις παραπάνω γραμμές, αλλά όλα δείχνουν ότι, θελημένα ή μη, μας προετοίμασε για επερχόμενη ανακοίνωση από την Codemasters.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι οι drivers των κατασκευαστών GPU συνήθως περιλαμβάνουν αλλαγές για τίτλους που είτε κυκλοφορούν είτε επίκειται η άφιξή τους. Συνεπώς δεν αποκλείεται η έλευση του νεότερου μέρους της διάσημης racing σειράς να είναι πολύ κοντά… 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL