Reply To: Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

#287293
ReginaRegina
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 175
Offline
Replies: 175
Been thanked: 36 times

Μετά τις 99:24:40 ώρες αδιάκοπων μαχών, πολιτικής ίντριγκας και ανθρωποκυνηγητού που χρειάστηκαν για την σωτηρία του Ferelden και της ψυχής μου, ήρθε επιτέλους η ώρα του Awakening.

Το παρόν παίγνιο βρίσκει το Ferelden σε κατάσταση σοκ, καθώς οι φιλοι μας τα darkspawn δεν λένε να πάνε απο κει που ρθανε (μην ρωτάτε που είναι αυτό, και η warden μου συνέχεια το ίδιο ρωτάει και ικανοποιητική απάντηση δεν παίρνει). Η Evelynn, πλέον με τον τίτλο της warden commander του Ferelden (σιγά το κατόρθωμα, δεν έμεινε και κάνας άλλος warden όρθιος σε μη τεμαχισμένη μορφή για να υπάρχει ανταγωνισμός) επιστρέφει άρoν-άρoν από τα ταξίδια της για να εξιχνιάσει το μυστήριο. Εμ βέβαια, σιγά μην αφήναν την κοπέλα να ευχαριστηθεί λίγο τη ζωή της. Κοτζαμ Archdemon έσφαξε, όπως τόσοι warden πριν απο εκείνη, στον γκαντέμη έπρεπε να λάχει το σενάριο: χα, στην έσκασα, δεν αρκεί το αίμα που έφτυσες, φτύσε κι άλλο. Στραβομουτσουνιασμένη και ξενερωμένη, αλλά πάντα με ένα αίσθημα ευθύνης, επιστρέφει στο πόστο της μόνο και μόνο για να βρει εξαφανισμένους και τους υπόλοιπους warden, απεσταλμένους από το Orlais. Σαν να μην έφτανε αυτό, αιμοδιψείς φήμες για darkspawn με την ικανότητας της ομιλίας πλανώνται στα σκοτεινά σοκάκια της Amaranthine. Με μόνο μας όπλο την γνωστή ικανοτητα μας να εμπλουτίζουμε την υπό εξαφάνιση τάξη των grey warden την τελευταία στιγμή, καλούμαστε να δώσουμε για ακόμη μια φορά λύση στα προβλήματα του κόσμου που η Bioware συνέλαβε με τόση επιτυχία. Θα τα καταφέρουμε? Φυσικά και ναι είναι η απάντηση, δεν φτάσαμε ακόμη στο 2054 όπου οι game developers θα αρχίσουν να μας εκπλήσσουν με όχι και τόσο happy endings.

Προς το παρόν, έχω βρει τα εξείς θύματα και τα έχω βάλει στην ομάδα:
1) Έναν αλανιάρη αποστάτη μάγο με χρυσό σκουλαρίκι στο ένα αυτί. Του έκανα και δώρο άλλο ένα ζευγάρι που βρήκα στο δρόμο και χάρηκε πολύ. Ακους φραπέ? Η καμπάνια σου έχει ήδη αρχίσει να αποφέρει καρπούς!
2) Τον γιο του τύπου όπου πρόδωσε και έσφαξε την οικογένεια της warden (έχουμε μεγάλη καρδιά και είπαμε να το παίξουμε λάρτζ, άσε που υπήρχε πάντα η πιθανότητα να τα κακαρώσει στο Joinig)
3) To παλικάρι τον Ogren όπου ξύπνησε μια μέρα και είπε να γίνει grey warden (μάλλον του τα πρηζε η γυναίκα του :P )

Το παιχνίδι βαίνει ικανοποιητικά, αν και οι διαφορές με το Origin χυπάνε λίγο άσχημα. Νιώθω λες και έχουν προσπαθήσει να στριμόξουν σε 20 ώρες ένα μάτσο πράγματα και το κάνουν με άτσαλο τρόπο. Για παράδειγμα, τους μέχρι τώρα companions τους βρήκα τον ένα πίσω από τον άλλο σαν τις πευκοβελόνες.

Όταν το τερματίσω θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

Bonus: βρήκα ένα γατάκι στο δρόμο και πήγα να το χαιδέψω. Υπήρχε επιλογή να το πάρω μαζί μου. Σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να έχω pet και κλίκαρα “ναι”. Όντως το πήρα μαζί μου. Με την μορφή δώρου στο inventory. :facepalm:

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close