LATEST NEWS

Επίσημη ανακοίνωση του Call of Duty: Infinite Warfare… with a twist!

Η Activision ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Infinite Warfare, για τις 4 Νοέμβρη, 2016. Βέβαια, όλοι γνωρίζαμε ότι θα βλέπαμε νέο COD τίτλο φέτος. Αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι μαζί με συγκεκριμένες εκδόσεις του Infinite Warfare, θα παρέχεται και η remastered έκδοση του αρχικού Call of Duty 4: Modern Warfare! Το οποίο CΟD4 κατά πολλούς εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος COD τίτλος που έχουμε δεί ποτέ, φτιαγμένος με τα χεράκια της αυθεντικής Infinity Ward (νυν Respawn Entertainment) πριν την μαζική αποχώρηση απο τη “μαμά” Activision.

Η remastered έκδοση, σύμφωνα με την Activision και την Raven Software που έχει αναλάβει την “αναπαλαίωση”, θα έχει ανανεωμένα γραφικά, animations και ήχο, τόσο στο singleplayer campaign όσο και στους 10 multiplayer χάρτες του. Επίσης, αναφέρθηκαν και αλλαγές στο multiplayer progression σύστημα, χωρίς να έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες ακόμα.

Ελπίζουμε σε άρτια δουλειά πάνω στην επανακυκλοφορία του ιστορικού τίτλου.

Απέθαντος Γελαδάρης

Στέφανος Βίσκοβιτς Ο Στέφανος Βίσκοβιτς αρνείται να γράψει πάνω από 150 χαρακτήρες για το βιογραφικό του. Υποστηρίζει ακράδαντα πως η γενιά του δεν έχει καταστραφεί ολοσχερώς από το Τουίτερ του Διαβόλου.

8 Comments

  1. ΆΠΕΙΡΕΣ ώρες Multiplayer καψίματος με το πρώτο Modern Warfare. Είδαν κι απόειδαν, κατάλαβαν πως ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να το ξεπεράσουν, οπότε προέβησαν στην τελείως gimmicky κίνηση. Δεν μας χαλάει βέβαια, το πολύ-πολύ να αγοράσω το Infinite Warfare μόνο και μόνο για το Remaster.

  2. Μαζί σου Hellion!

    Απο τη μία είναι ευχάριστη είδηση, απο την άλλη το original MW1 είναι άπειρα πωρωτικό και δεν στέκει remastered έκδοση, τουλάχιστον στα PC. Μακάρι να το βγάλουν ως δωρεάν update για αυτούς που το έχουν ήδη.

  3. Those hoping to play the remake “must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered” “only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.”.Υour stats from the original Modern Warfare will not carry over to Remastered, the movement system is the same as the original’s, and it will have dedicated servers. Δεν πρόκειται να το βγάλουν ξεχωριστά και σιγά μην το δώσουν ως free update σε όσους το έχουν.

  4. Eν τω μεταξύ η Digital Deluxe έκδοση μέχρι στιγμής στο σαιτ του COD εμφανίζεται (προς το παρόν?) ως Xbox-PS4 Exclusive.

    ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ

    ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL