LATEST NEWS

Ψηφιακό σφηνάκι Vol. 8 : Κερδίστε 9 Steam game codes + 1 επιπλέον DRM free game !

Το Rageguit.gr, σε συνεργασία με την πλατφόρμα ψηφιακής διανομής τίτλων IndieGala.com, χαρίζει σε έναν από εσάς δέκα παιχνίδια, από τα οποία τα 9 μέσω Steam και το άλλο σε DRM free μορφή. Πρόκειται για τους παρακάτω τίτλους:

 

-XIII Century Gold (Steam)

-Necrovision (Steam)

-Necrovision: Lost Company (Steam)

-Men Of War (Steam)

-Men Of War: Red Tide (Steam)

-Cryostasis (Steam)

-Star Wolves 3 : Civil War (Steam)

-Fantasy Wars (Steam)

-King’s Bounty: The Legend (Steam)

-Imperial Glory (DRM free)

Mαζί με όλα τα παραπάνω, ο νικητής θα λάβει και το μουσικό album “Hotline”, των ’80s Stallone, σε .mp3 αλλά και .flac μορφή. 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την ώρα 23:59 της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου,  οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Προκειμένου να είστε σε θέση να λάβετε μέρος, γράφεστε στο site μας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε και τα παιχνίδια αυτά, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση.

O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τα τσεκάρετε!


σ.σ.: Όχι, δεν έχουμε να δωρίσουμε στη συνέχεια άλλο ανάλογο bundle, οπότε όσοι πιστοί, προσέλθετε!

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

69 Comments

  1. Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στη σελίδα του jaba.gr στο facebook: http://www.facebook.com/jaba.gr,

    Μπορείτε να μας στέλνετε διαγωνισμούς μέσα από αυτή τη φόρμα: http://www.jaba.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1/

    Μπορείτε να ανακοινώνετε τους νικητές, στη σελίδα αποτελεσμάτων διαγωνισμών: http://www.jaba.gr/apotelesmata-diagonismon/

  2. Σπεύδω να σας πληροφορήσω ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί γύρω στη 01:00-01:30 απόψε, έγκυρες συμμετοχές όμως θα είναι εκείνες που θα έχουν υποβληθεί μέχρι 23:59, όπως άλλωστε ορίζεται και στην περιγραφή του διαγωνισμού μας….

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL