LATEST NEWS

Remake για το Resident Evil

Δε γνωρίζουμε αν η Ultimate HD edition του Resident Evil 4 απέφερε στην Capcom τα προσδοκώμενα κέρδη, γεγονός όμως είναι ότι ετοιμάζεται να μας δώσει το remake ενός ακόμη κεφαλαίου και δη του πρώτου, που είναι ένα από εκείνα που οι φίλοι της σειράς μνημονεύουν μέχρι σήμερα. Mάλιστα πρόκειται για remaster της remake έκδοσης του Gamecube που κυκλοφόρησε το 2002, η οποία φέρει επιπλέον περιεχόμενο σε σχέση με την αρχική.

Η νέα έκδοση, εκτός του έξτρα περιεχομένου, θα περιέχει επανεπεξεργασμένο 5.1 ήχο, φυσικά textures υψηλής ανάλυσης, αλλά κι ένα εναλλακτικό σύστημα χειρισμού, που δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν θα αφορά και τα PCs.

Η remastered version του Resident Evil αναμένεται να καταφθάσει στις αρχές του 2015 και, αν μη τι άλλο, θα είναι σε θέση να προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία σ’ όσους δεν είχαν την τύχη να παίξουν την Gamecube έκδοση, αλλά κι εκείνη του 1996.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Εμμ παίδες, το γράψαμε/σχολιάσαμε και στο φόρουμ… :p
    Δεν είναι remaster της αρχικής έκδοσης (1996) αλλά της (ανώτερης από πλευράς περιεχομένου, και προφανώς γραφικών) έκδοσης που είχε βγει για το GameCube το 2002 (γνωστό και ως REmake (”http://www.metacritic.com/game/gamecube/resident-evil”) )! 😉

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL