LATEST NEWS

[UPDATED] H Daedalic Entertainment φέρνει την ημέρα της κρίσης

UPDATE: Εν τέλει, αποκαλύφθηκε η μυστήρια ανακοίνωση της Daedalic, που δεν ήταν άλλη από τη κυκλοφορία του 4ου Deponia, ονόματι Deponia: Doomsday! 

Ομως, η μεγαλύτερη έκπληξη της ανακοίνωσης δεν ήταν μόνο αυτή, καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι πιστεύετε και συγκεκριμένα τη… 1η Μαρτίου 2016.

Αν και ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι κάποια στιγμή ο Rufus θα συνέχιζε το καταστροφικό του έργο, ομολογουμένως δεν περιμέναμε τη Daedalic να μας τη “φέρει” έτσι! Φίλοι των adventures, απολαύστε λοιπόν:

Αρχκή Είδηση: Είναι γεγονός ότι η Daedalic Entertainment είχε ισχνή παρουσία το 2015, καθώς στα παιχνίδια που κυκλοφόρησε (“Dead Synchronicity“, “Anna’s Quest“) διατηρούσε μόνο τον ρόλο του publisher.

Κι ενώ για το 2016 αναμένουμε τουλάχιστον δύο τίτλους της Γερμανικής εταιρείας, τα “Silence-The Whispered World II” και “The Devil’s Men”, ένα νέο site που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://doomsday-game.com/, καθώς και η σχετική ανακοίνωση από μεριάς της εταιρείας, που αναφέρει ότι οι απορίες μας θα λυθούν την 25η του μήνα, -ημερομηνία διεξαγωγής της Daedalic Days εκδήλωσης στο Αμβούργο-, έρχονται να εξάψουν τη φαντασία μας.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε συνηθίσει τα φωτεινά, φανταχτερά και παραμυθένια settings που ως επί το πλείστον επικρατούν στους τίτλους της Daedalic, θα είναι άκρως ενδιαφέρον να δούμε αν αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή σ’ ένα πιο σκοτεινό περιβάλλον. Και φυσικά σε λίγες ημέρες από σήμερα θα γνωρίζουμε αν πρόκειται για τρίτο adventure game, ή για κάποιο παιχνίδι που ανήκει σ’ άλλο genre… 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

6 Comments

  1. Από Daedalic έχω και έχω παίξει τα Deponia και Journey of a Roach. Μια ερώτηση που προφανώς ήθελα να δω :p (και δυστυχώς δεν είδα) είναι πώς βλέπουν την υποστήριξη τού Linux. (Πώς και πόσο τούς έχει δυσκολέψει και πώς και πόσο πιστεύουν ότι τούς έχει βοηθήσει ή θα τούς βοηθήσει στο μέλλον)

    ουψ σε λάθος άρθρο έγραψα 🙁

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL