LATEST NEWS

Αποκάλυψη για το Tom Clancy’s The Division 2

Αφού η Ubisoft φρόντισε να προετοιμάσει το έδαφος για μια μεγάλη ανακοίνωση, η αποκάλυψη έγινε σήμερα και αφορά τη συνέχεια του επιτυχημένου Tom Clancy’s The Division.

Το Tom Clancy’s: The Division 2 λοιπόν βρίσκεται πυρετωδώς υπό ανάπτυξη, με έξι (!) διαφορετικά studios να συμμετέχουν στην παραγωγή του: Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Shangai, Ubisoft Bucharest, ενώ επικεφαλής ομάδα ανάπτυξης θα είναι η Massive Entertainment. 

Τα πλήρη αποκαλυπτήρια του τίτλου πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν στην επερχόμενη Ε3 2018, προς το παρόν αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών με τον προκάτοχό του (Snowdrop), σαφώς όμως αναβαθμισμένη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του sequel δεν σημαίνει ότι σταματά άμεσα η υποστήριξη του πρώτου παιχνιδιού.

Η Ubisoft ήδη ανακοίνωσε δύο νέα Global Events, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, ενώ από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμα καινούρια achievements (ονόματι “Shields”), τα οποία θα ξεκλειδώσουν με τη σειρά τους κάποια σπέσιαλ δωράκια για το The Division 2.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

  1. Καλό, χρυσό το Division, αλλά εδώ που τα λέμε μόνο με sequel μπορούσαν να διορθωθούν οι εγγενείς αδυναμίες του.

    (και αφού μίλησε για “εγγενείς αδυναμίες”, μπήκε ξανά στο Division να φαρμάρει Global Event Points για κάνα 3ωρο)

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL