LATEST NEWS

[UPDATED] Χρηματοδοτήθηκε το Descent: Underground

Update: Όπως είχαμε προβλέψει, το παιχνίδι έπιασε και ξεπέρασε, έστω και για $1.800, τον στόχο του. Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια επιτυχία, καθώς ο Kickstarter θεσμός αυτή τη στιγμή δε διανύει και τις καλύτερες ημέρες του.

Αρχική είδηση: Μέσα σ’ όλο αυτό το κύμα αναβίωσης τίτλων του παρελθόντος, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν πότε θα ξαναδούμε ένα νέο “Descent” παιχνίδι. Την επιθυμία τους ήρθε να ικανοποιήσει η Descendent Studios, που στο δυναμικό της διαθέτει άτομα που κατά το παρελθόν έχουν πάρει μέρος στον σχεδιασμό και την παραγωγή των Wing Commander 4, Star Wars: The Old Republic, Ultima Online, Thief: Deadly Shadows και άλλων.

Κάνοντας χρήση της Unreal Engine 4, η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την έναρξη μίας Kickstarter καμπάνιας, με στόχο τη συγκέντρωση $600.000, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μ’ αυτά τα χρήματα ένα prequel, πιστό στο πνεύμα της σειράς. Ασφαλώς ένα space combat game που επιθυμεί να ξεχωρίσει δε μπορεί παρά να παρέχει υποστήριξη και για το Occulus Rift, κάτι που ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση.

Με λιγότερες από 15 ώρες ν’ απομένουν, οι developers χρειάζονται $78.000 ακόμη για να πιάσουν τον στόχο τους. Η λογική και η εικόνα άλλων campaigns που βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση λένε ότι τελικά θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή του.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL