LATEST NEWS

Θρίαμβος για Grimrock, Magicka

Έχουμε ήδη αναφερθεί κατά καιρούς στη μεγάλη αναγέννηση των indie games (όπως και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή) και τώρα τα νούμερα των πωλήσεων έρχονται να επιβεβαιώσουν πλήρως αυτή την αίσθηση. Η Paradox Interactive ανακοίνωσε με περηφάνια οτι το Magicka έχει καταφέρει να πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα! Εντυπωσιακός αριθμός για το co-op game της Arrowhead και, στα πλαίσια των εορτασμών, όλοι μπορούν να το παίξουν δωρεάν για το Σαββατοκύριακο στο Steam.

Σήμερα είχαμε και άλλη μια ανακοίνωση για τις πωλήσεις ενός indie game. Η Almost Human Studios, δημιουργός του εξαιρετικού dungeon crawler Legend of Grimrock, ανέφερε στα πλαίσια ενός blog post οτι το παιχνίδι έχει ξεπεράσει πλέον τα 600.000 αντίτυπα και συνεχίζει ακάθεκτο! Περιμένατε ποτέ οτι ένα τόσο old-school παιχνίδι θα γνώριζε τέτοια επιτυχία εν έτει 2012; Πολλά συγχαρητήρια από εμάς στους developers και των δύο παιχνιδιών, ελπίζουμε να δούμε ακόμα πιο πολλά indie success stories στο άμεσο μέλλον.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL