LATEST NEWS

Η Daedalic Entertainment είναι… on fire, όνομα και πράγμα!

Εκτός από τα “Silence-The Whispered World 2”, “Randal’s Monday” και “The Devil’s Men”, η γνωστή εταιρεία έχει στα σκαριά έναν ακόμη τίτλο, το “Fire”.

Σ’ αυτό το παιχνίδι πρωταγωνιστής είναι ο Ungh, ένας συμπαθής Νεάτερνταλ, που ζει στη λίθινη εποχή και βιώνει όλες τις πρωτόγνωρες καταστάσεις εκείνης της περιόδου. Φυσικά ένα από τα ζητούμενα είναι η από μέρους του ανακάλυψη της φωτιάς, ενώ χαρακτηριστικό θα είναι η πλήρης απουσία ομιλιών, κάτι απόλυτα λογικό για την εποχή όπου αναφέρεται η περιπέτεια.

Ο παίκτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε θα τον βοηθήσει να καταφέρει την πρόοδο και ευημερία του Ungh αλλά και της φυλής εκείνου, για παράδειγμα να καβαλήσει ένα μαμούθ προκειμένου να ρίξει μία καρύδα από ένα δέντρο!

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του “Fire”, όπως η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ημέρας και νύχτας με ένα κλικ στον ήλιο ή το φεγγάρι, που θα επιφέρει και την αλλαγή της συμπεριφοράς των απανταχού πλασμάτων.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα

κι αν σας συγκινήσει, να περιμένετε την έλευση του τελευταίου τριμήνου του έτους, οπότε και αναμένεται η κυκλοφορία του.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL