LATEST NEWS

Το System Shock 2 από αύριο στο GoG!

Μια πολύ μεγάλη στιγμή για την ψηφιακή πλατφόρμα διανομής παλαιών -και όχι τόσο παλαιών- τίτλων, GoG.com, το System Shock 2 θεωρείται ο “παππούς” του survival horror και το παιχνίδι που επηρρέασε περισσότερο απ’όλα το πρώτο Βioshock.

Όσοι το ζήσατε στον καιρό του, καταλαβαίνετε ακριβώς τί λέω και πρέπει ήδη να κάνετε κάποιο μικρό χορό της βροχής μπροστά από το PC σας. Oι υπόλοιποι, μόλις ξεμείνατε από δικαιολογίες. Το παιχνίδι είναι ο ορισμός της τελειότητας στον τρόμο.

Σπεύσατε!

Edit : Όσοι ασχοληθείτε με τον τίτλο, μην παραλείψετε να περάσετε τα δυο ακόλουθα mods, καθώς σενιάρουν εξαιρετικά τα γραφικά, δίχως να αφαιρούν ο,τιδήποτε από την ουσία του τίτλου : Rebirth Mod και System Shock 2 Texture Upgrade

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

5 Comments

  1. “Παππούς” νομίζω δεν είναι, τέτοια ιδιότητα μπορεί να αποδοθεί μάλλον στο Sweet Home (γενικότερα) και στο Alone in the Dark (για τους υπολογιστές). Αυτό που έφερε πάντως το είδος στο προσκήνιο είναι αδιαμφισβήτητα το (πρώτο) Resident Evil.
    Το SS2 βέβαια ανηκει στα 4-5 πιο τρομακτικά παιχνίδια όλων των εποχών (απίστευτα ζοφερή ατμόσφαιρα), βασιζόμενο πάρα πολύ στον ήχο (και όχι στα jump scares, αν και έχει μερικά), τομέα που αρκετοί developers horror παιχνιδιών παραμελούν σήμερα. Πρέπει να βγάλουν και το πρώτο κάποια στιγμή.

  2. Έχεις πολλά δίκια.

    Το Alone In The Dark δυστυχώς πλέον είναι σχεδόν unplayable και όσο για το πόσο τρομακτικό είναι, άστο καλύτερα:)

    Τα Resident Evil ενδεχομένως έκαναν κάτι πρωτοποριακό και μαγκιόρικο τω καιρώ εκείνω, αλλά κάτι οι κονσολάδικες καταβολές τους, κάτι που άργησαν να έρθουν στο PC, δεν ασχολήθηκα ποτέ ώστε να έχω άποψη.

    Η άφιξη του SS2 στο GoG με συγκινεί ιδιαίτερα, καθώς, ακριβώς λόγω του εκπληκτικού sound design, το παιχνίδι είναι απολύτως playable και τρομακτικό ακόμη και με τα σημερινά στάνταρ!

  3. Χαχαχα, ασφαλώς και έχει voice-acting παντού, από τα AUDIOlogs (δε λέγονται τυχαία έτσι :p) έως και το πιο ποταπό hybrid. Και μάλιστα εξαιρετικό, δε θέλω να ποστάρω κανα βίντεο από youtube, όχι τόσο για πιθανά spoilers όσο για την έκπληξη να ακούσεις και να ανακαλύψεις μόνος σου αυτά που θα ακούσεις… 😀

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL