LATEST NEWS

F2P Sci-Fi arena shooter το νέο παιχνίδι του Cliff Bleszinski

Φαίνεται ότι ο λαλίστατος και πολυγραφότατος -και φυσικά αγαπημένος μας- Cliff Bleszinski αποφάσισε να στρωθεί στη δουλειά και να μας δώσει το επόμενο παιχνίδι του.

Το παιχνίδι θα ονομάζεται “BlueStreak” και θα αναπτυχθεί από τη νεοσύστατη εταιρεία του Cliff, ονόματι Boss Key Productions, σε συνεργασία με την Nexon. Πιθανότατα θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και θα πρόκειται για ένα free-to-play arena shooter, με έμφαση στο sci-fi στοιχείο.

Ο Bleszinkski δεσμεύτηκε ότι ΔΕΝ θα δώσει στη δημοσιότητα κάποιο CG trailer, παρουσιάζοντάς το ως gameplay trailer, κάτι που έχει καυτηριάσει ο ίδιος κατά το παρελθόν, ως τακτική διαφόρων εταιρειών. Δεσμεύτηκε επίσης ότι το “BlueStreak” θα τρέχει ικανοποιητικά σε όσο το δυνατόν περισσότερα PCs.

Για να δούμε λοιπόν αν στην πράξη θα καταφέρει να μας ικανοποιήσει ο αγαπητός Cliffy-B…..

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL