LATEST NEWS

Get Even, το νέο παιχνίδι της Farm 51

Μετά το -όχι και τόσο επιτυχημένο, από εμπορικής άποψης- reboot του Painkiller, με τον τίτλο Hell and Damnation, η Farm 51 προχωρά στη δημιουργία του νέου της παιχνιδιού, που φέρει τον τίτλο Get Even. 

Tα δύο πρώτα χαρακτηριστικά που έχουν ανακοινωθεί και φαντάζουν ενδιαφέροντα είναι η δυνατότητα των online players να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή την single player campaign ενός παίκτη, αλλά και το ότι θα υπάρχουν δύο ξεχωριστές single campaigns, που θα παρουσιάζουν την ιστορία μέσα από τη ματιά δύο διαφορετικών προσώπων.

Για να δούμε, θα καταφέρει άραγε ο εν λόγω τίτλος να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και πρωτοτυπίας στην κατηγορία;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. “….η δυνατότητα των online players να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή την single player campaign ενός παίκτη…..”

    πωπω ρε φουστη μου, θα κολαστω χρονιαρα μερα… τι θελουν απο μας οι ονλαιν μουλτιτυποι? τι ζορι τραβανε? τους ενοχλησαμε εμεις? δεν υπαρχει αυτο που λετε παιδια. ειναι 2 διαφορετικοι κοσμοι και καλο ειναι να μεινουν ετσι…. ακου, θα παρακολουθουν λεει.. θα τρωνε και νατσος με τυρι? θα πινουν πεπσι?
    no, sir. not in MY single campaign….

    κατα τ αλλα, πολυ πιο ενδοαφερον μου ακουγεται αυτο με τα 2 διαφορετικα single campaigns. το πεινκιλερ στην εποχη του, ηταν χορταστικο, διασκεδαστικο και με αρκετες φρεσκες ιδεες. για να δουμε….

  2. ε, ναι, σιγουρα καπως ετσι θα ειναι, αλλά δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια ετσι για το ροκ να κραξω τις μουλτικαινοτομιες… δεν μπορουν να επιβαλουν κατι τετοιο σε μας που δεν ειμαστε ονλαιν την ωρα του γκειμινγκ.

    ασε ρε ανταν τ αλογακια να τρεξουν, τι τα κοντραρεις?? :):p

  3. Η ιδέα είναι γαμάτη αν είναι όπως στο Dark Souls, ή πιο πρόσφατα στο Oozi. Αν δεν είσαι online την ώρα του gaming, δεν θα δουλεύει καν αυτό, οπότε μην ανησυχείς αν σε χαλάει τόσο. Και λογικά θα υπάρχει επιλογή αν θες να βλέπεις τα ghosts άλλων παικτών, ή να ανεβάζεις τα δικά σου κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL