LATEST NEWS

Μια γερή γεύση από το Assassin’s Creed: Unity

Οι διαρροές για το επερχόμενο Assassin’s Creed είχαν γίνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά περιμέναμε την E3 για να δούμε αναλυτικά περί τίνος πρόκειται. Το Assassin’s Creed: Unity λοιπόν θα κάνει την εμφάνισή του στις 28 Οκτωβρίου 2014 (δεν μάθαμε κάτι για πιθανή καθυστέρηση της PC έκδοσης, όπως συνηθίζεται) και θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη έκδοση της μηχανής γραφικών Anvil.

Στα του παιχνιδιού, το Unity διαδραματίζεται τη περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης και πρωταγωνιστής είναι ο Arno, ένας assassin που προσπαθεί να εκδικηθεί το χαμό της οικογένειάς του. Σύμφωνα με τη Ubisoft, το παιχνίδι θα διαθέτει ανανεωμένο σύστημα μάχης (ελπίζουμε), stealth mode (λογικά σαν το Splinter Cell/Watch Dogs), το κοινό θα…συμμετέχει περισσότερο στις κινήσεις μας, ενώ η κύρια ατραξιόν δείχνει να είναι η δυνατότητα τετραπλού co-op.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

  1. Θα το πω… ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Φαίνεται να έχει πέσει (παραπάνω) δουλειά και όσον αφορά το μυστικισμό του AC νομίζω πως θα τον ξανανιώσουμε. Λένε για revamp στο navigation system κάτι που δε βλέπω (αν εξαιρέσεις 2-3 κινήσεις), λένε για ολοζώντανη πόλη με πολλούς npc’s που ακολουθούν μια ρουτίνα (σόρι αλλά από το AC2 το βλέπω αυτό), αναφέρονται στα side missions (που θεωρητικά πάντα θα ακολουθήσουν την ίδια φιλοσοφία με τα προηγούμενα AC). Όχι ότι είναι άσχημα φυσικά τα προαναφερθέντα.

    Τονίζουν πράγματα που υπάρχουν ήδη στα AC και αυτό αν μη τι άλλο δεν είναι τόσο ελπιδοφόρο. Φυσικά η εισαγωγή crouch button, το setting που είναι πάρα πολύ ωραίο και ο πρωταγωνιστής που είναι ΟΝΤΩΣ assassin (ούτε ινδιάνος punisher, ούτε πειρατής που βρήκε κατά λάθος τα hidden blades) με κάνουν να χαίρομαι.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL