LATEST NEWS

Το Hearts of Iron IV έφτασε τα 500.000 αντίτυπα σε πωλήσεις

Η Paradox Interactive σε δελτίου τύπου ανακοίνωσε γεμάτη ενθουσιασμό πως το Hearts of Iron IV έχει πουλήσει παγκοσμίως 500.000 αντίτυπα από τη στιγμή της κυκλοφορίας του τον περασμένο Ιούνιο. Αυτή τη φορά η εταιρία καταπιάστηκε με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων όπως είχε συμβεί και προηγουμένως με τα Stellaris, Europa Universalis IV και Crusader Kings II.

Ο CEO της Paradox Interactive, Fredrik Wester, υπογραμμίζει πως η συνεχής επιτυχία των τίτλων τους δικαιολογεί τη φιλοσοφία της εταιρίας. Αναγνωρίζει πως τα PC παραμένουν πρωταρχική πλατφόρμα για τέτοιου είδους παιχνίδια (grand strategy). Επιπλέον αναφέρει πως ακόμα και σε κάποια είδη που παραδοσιακά χαρακτηρίζονταν niche μπορεί να βρεθεί μεγαλύτερο κοινό αν ο developer είναι αφοσιωμένος στην ποιότητα, ποικιλία, μαθαίνει από προηγούμενες εμπειρίες κι από την κοινότητα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο expansion για το Hearts of Iron IV με την ονομασία Together for Victory, ενώ παράλληλα η υποστήριξη του τίτλου συνεχίζεται αμείωτη.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL