SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2:WOTC Part 07: Rescue Rangers

No one left behind

Η XCOM βρίσκεται (ξανά) στη δυσάρεστη θέση να θρηνήσει τον χαμό ενός στρατιώτη μετά το τέλος της προηγούμενης αποστολής. Ο JonIrenicus13, ένα από τα πιο έμπειρα μέλη της οργάνωσης, υπέκυψε από τα πυρά ενός συμπολεμιστή του που βρισκόταν υπό την επήρεια Mind Control. Παρά την τελική επιτυχία της αποστολής, οι δόλιες τακτικές των εξωγήινων αρχίζουν να επηρεάζουν τους στρατιώτες μας.

xcom soldier negative trait

Μετά από τέσσερις πλήρεις αποστολές μετράμε ήδη τρία θύματα. Τουλάχιστον υπάρχει η ικανοποίηση ότι οι θανόντες έστειλαν στο χώμα αρκετούς εξωγήινους πριν πέσουν στο καθήκον.

xcom 2 list of deaths

Με αρκετούς στρατιώτες να αναρρώνουν από σοβαρά τραύματα και άλλους να λείπουν σε covert actions, πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την ενίσχυση της ομάδας με νέο έμψυχο υλικό. Μία άμεση προοπτική είναι η αποστολή διάσωσης του Skirmisher που πιάστηκε αιχμάλωτος από την Chosen Assassin. Οι στρατιώτες Artyom, Soad667 και Miden Agan ετοιμάζονται να επιχειρήσουν την απελευθέρωσή του!

xcom lp soldier list
xcom lp special mission rescue

Δείτε την εξέλιξη της αποστολής στο video που ακολουθεί και συνεχίστε την ανάγνωση στη δεύτερη σελίδα γιατί αυτή τη φορά θα έχουμε διπλό video με μία ακόμα αποστολή!

1 2Επόμενη σελίδα

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL