LATEST NEWS

Technobabylon, το επόμενο παιχνίδι της Wadjet Eye Games

Φαίνεται ότι τα παιχνίδια με μελλοντολογικό περιεχόμενο αποδεικνύονται αγαπημένος τόπος για την Wadjet Eye Games. Η νέα συνεργασία της με την Technocrat θα έχει ως αποτέλεσμα το Technobabylon, το επόμενο retro-styled adventure game, στα πρότυπα των προηγούμενων τίτλων της γνωστής εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχικός σχεδιασμός του παιχνιδιού προέβλεπε την κυκλοφορία του σε οκτώ freeware επεισόδια, η συνεργασία αυτή όμως, στην οποία θα συμβάλλει και ο Ben Chandler (Shivah: Kosher edition, Blackwell series) το έβαλε σε εμπορικές ράγες και το αποτέλεσμά της θα μας έρθει την προσεχή άνοιξη.

Η υπόθεση εξελίσσεται το 2087, σ’ έναν κόσμο όπου η γενετική μηχανική παίζει τον πρώτο ρόλο, με τους ανθρώπους να έχουν περάσει σε τελείως δεύτερη μοίρα και μία κεντρική ΑΙ να ελέγχει τόσο την πόλη όπου ξεδιπλώνεται η ιστορία, όσο και την αστυνομία αυτής. Κεντρικά πρόσωπα είναι τρεις άνθρωποι, από τους οποίους γνωστός αυτή τη στιγμή είναι ένας και πρόκειται για τον Charlie Regis, γενετιστή με έντονα τραυματικό παρελθόν, καθώς έχασε τη σύζυγό του 20 χρόνια πριν τα γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε.

Αν μη τι άλλο, οι ομοιότητες με προηγούμενες δουλειές της Wadjet Eye Games -κυρίως με το “Primordia”- είναι εμφανείς. Εμείς θα παρακολουθούμε μ’ ενδιαφέρον την πορεία εξέλιξης του “Technobabylon”.   

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL