LATEST NEWS

Disco Elysium: Επετειακό sale και… έκδοση για Game Boy!

Συμπληρώθηκε σήμερα αισίως ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Disco Elysium, ενός από τα καλύτερα games της χρονιάς που μας πέρασε (και ίσως όλων των εποχών). Στο ευχαριστήριο μήνυμά του για την περίσταση, ο Mikk Metsniit, υπεύθυνος του τμήματος εκδόσεων της ZA/UM ανακοίνωσε πως το game θα διατίθεται σε γενναία έκπτωση -30% στο Steam, από σήμερα μέχρι τις 26 του μήνα, προκειμένου να το αποκτήσουν και να το απολαύσουν όσοι δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία. Παράλληλα με την έκπτωση, ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε και ένα μικρό patch για το game, το οποίο εισάγει τη δυνατότητα για άμεση εναλλαγή γλώσσας μέσα στο παιχνίδι, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η επέτειος όμως έχει και… κονσολικά νέα. Και μάλιστα ίσως λίγο πιο old-school νέα απ’ ότι θα περίμενε κανένας. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του game γνωστοποίησαν πως υπάρχει διαθέσιμη μια έκδοση του Disco Elysium… για Game Boy! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν σε αυτήν την ιστοσελίδα και να παίξουν online την πιο TRVE KVLT έκδοση του game που θα υπάρξει ποτέ. Mάλιστα, προσφέρεται και η δυνατότητα να κατέβει η έκδοση αυτή ως ROM και να παιχθεί σε κανονικό Game Boy!

Disco Elysium Game Boy

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, το σχετικό update στη σελίδα του game στο Steam αναφέρει απλώς πως θα έχουμε νέα “σύντομα”… Ως τότε, ξεσκονίστε τις αναμνήσεις σας από το game διαβάζοντας το περσινό μας Review.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL