LATEST NEWS

Ετοιμαστείτε για το Terminators: The video game

Για το Rambo: The video game σας έχουμε πληροφορήσει ήδη.

Επεκτείνοντας τη συνεργασία της με την StudioCanal, η Reef Entertainment αναλαμβάνει να φέρει στις οθόνες των υπολογιστών μας, για μία ακόμη φορά, τους εξολοθρευτές. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά τις αρχικές δύο ταινίες του διάσημου franchise, τα “The Terminator” και “The Terminator 2: Judgment Day” και, απ’ ότι φαίνεται, θα οδηγήσει στη δημιουργία περισσοτέρων του ενός παιχνιδιών που σχετίζονται με τα γεγονότα και την υπόθεση των δύο ταινιών.

Δεδομένης της κινητικότητας που υπάρχει αναφορικά με την επόμενη συνέχεια των Terminator ταινιών (με φήμες να κάνουν λόγο για τον Dwayne Johnson στο ρόλο του cyborg!) δε προξενεί εντύπωση η πρόθεση της Reef να δημιουργήσει ένα video game. Το παράδοξο είναι ότι διάλεξε να το κάνει εστιάζοντας στα αρχικά δύο -και σαφώς πιο επιτυχημένα- μέρη της μέχρι στιγμής τετραλογίας. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω όμως οι ίδιοι, οπότε εμείς θα πρέπει να αναμείνουμε το αποτέλεσμα, ώστε να κρίνουμε αν η απόφασή τους ήταν σωστή ή όχι…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL