LATEST NEWS

[UPDATE] Sony και Microsoft προσφέρουν refunds για το Cyberpunk 2077

UPDATE – 19:40 ΜΜ: Απ’ότι φαίνεται, και η Microsoft ξεκινάει να δέχεται refunds για ψηφιακές αγορές της έκδοσης του παιχνιδιού για Xbox, που έγιναν μέσω MS Store.

______________________________________________________________________________

Aρχική είδηση στις 18/12/2020, 10:47 ΠΜ:
Το να πούμε ότι το Cyberpunk 2077 της CD Projekt REDδεν τρέχει καλά στο PS4“, θα ήταν ίσως από τα μεγαλύτερα understatements της χρονιάς. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν πως λίγες μόλις μέρες μετά το επίσημο release του, η ίδια η CDPR ανακοίνωσε πως προσφέρει refunds για την συγκεκριμένη έκδοση. Ωστόσο, η ίδια η Sony φαίνεται να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα: πριν λίγες ώρες, ανακοίνωσε πως αποσύρει το Cyberpunk 2077 πλήρως από το PS Store, “προσωρινά/μέχρι νεωτέρας”.

Sony removes Cyberpunk 2077 from the PS Store

Και το αντίστοιχο tweet από πλευράς CDPR:

Είναι απορίας άξιο το πώς έφτασε η κατάσταση σε αυτό το σημείο, δεδομένου πως μέχρι και… αριστουργήματα όπως το Anthem και το Mass Effect Andromeda της BioWare είχαν καταφέρει να παραμείνουν στο PS Store παρά το προβληματικό (κι άλλο understatemenet!) launchάρισμά τους. Εικάζεται πως η απόφαση της CDPR να προσφέρει refunds για την PS4 έκδοση ήταν κατά τα φαινόμενα μονομερής, χωρίς να συμβουλευτεί τη Sony, και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλιστα έρχεται ακριβώς ενώ κυκλοφορούσαν φήμες πως το game πρόκειται να λάβει ένα τεράστιο patch στις 21 του Δεκέμβρη… αν και αυτό ίσως ήταν απλά αέρας κοπανιστός για να ησυχάσουν οι μέτοχοι της CDPR.

Όπως και να έχει, η εξέλιξη επιβεβαιώνει την άποψη πως το game δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει καν για last-gen κονσόλες. Θα έλεγε κανείς πως το Cyberpunk 2077 εν τέλει μας βγήκε… timed exclusive για PC. Χαιδέψτε τα PC Master Race γένια σας, όπως ο V χαϊδεύει τον υιοθετημένο του γάτο μέσα στο game.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

17 Comments

  1. Καλά και στο pc είναι αντίστοιχα απαράδεκτη η κατάσταση, υπάρχει και κόσμος που δεν έχει καταφέρει να το παίξει ακόμα.
    Κοινώς το αφήνω στην άκρη και θα περιμένω κανα χρόνο να φτιάξουν κάπως τα πράγματα, 1 desktop crush την ώρα δηλαδή σαν το witcher 1, συνηθισμένα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL